има ли в бирата спирт
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
има ли в бирата спирт
Колеги аз съм заклет бираджия не близвам нищо друго ,но когато прекаля на другия ден ме цепи тиквата и искам да споделите ... имам чуството че в някои бири слагат спирт и то яко .Лично аз в момента като трябва де са пие повече вземам Ариана поне сякаш от нея ме боли по малко главата
.Преди това сякаш по малко ме болеше от Каменица,не знам дали си въобразявам но сякаш от начало ги правят по хубави после като завземат пазара слагат яко алкохол и другото което не мога да разбера за къв им е да го правят ако е така.

- vaso18
- T.N.T.
- Автомобил:
- Двигател:
Re: има ли в бирата спирт
пробвай с нещо друго може и да не те цепи главата

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: има ли в бирата спирт
Аз лично колега пия само Бира ЗАГОРКА.. напоследак когато ударя над 3 бири на дригоя ден се едно с мен е тренирал Майк Тайсан, чак немога да отида на работа.
Определено в загорката вместо хмел слагат чист спирт. Преди месец мафиоти ги бяха хванали във Варна че докарали в Българското пристанище цял кораб със Спирт. Направо се отказвам да пия навънка не се знае какво може да ти набутат просто безхаберието и безаконието в държавата ни разсте
Определено в загорката вместо хмел слагат чист спирт. Преди месец мафиоти ги бяха хванали във Варна че докарали в Българското пристанище цял кораб със Спирт. Направо се отказвам да пия навънка не се знае какво може да ти набутат просто безхаберието и безаконието в държавата ни разсте

Върни се в “ОФФ-Топик - други”