Внимание с юролайн кредитна карта

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Внимание с юролайн кредитна карта

Мнениеот enigma79 » Вто 18 авг 2009 9:36

Тази тем нея пускам зада ме съжаляват,а да е в помощ на бъдещи клиенти на пощенска банка.Значи миналата година,към септември се започна едни обаждания по телефона че неми стигат вноските които внасям към нея,тъй като аз сам наработа от сутрин до късно вечер и нямам време да внасям,затова с личната ми карта пращам или жена ми или майка ми.След 3то обаждане аз се поинтерисувах защо имам голями вноски,и попитах операторката която ми звани по телефона,отговора беше ясен,не мога да дам тази информация.След 2ва месеца се освободих от работа и отидох в пощенска банка клон хасково,от там ми дадоха същия тел.номер от който ми званяха зада ми кажат какво става по кредитната карта,само да уточня че тази кредитна карта несе ползва от 2години и я смачках още като нова,поради факта че 5пъти не ми престигна пин кода,къде се губи незнам,та от там ми казват че имам покупка,каква незнам на стойност 480лв,с лихвите към 800лв и като вкл.старите задължения към 1100лв :horror: И така пускам молба за успорване на покупката месец ноември 2008,след 7месечно отлагане и шикалкавене и сумати простотии и глупости наговорени от тяхна страна най сетне решение има,отменят покупката тъй като няма документ от магазина,обаче разбира се дане са валат лихвата остава :horror: сега съм с нова молба оспорвам тази лихва,колко ще чакам никой знае,а и излезна наяве че има издадена нова карта в пловдив,от там е издадена картата и тя се ползва :horror: аз съм се прибрал по средата на февруари тук в хасково,а покупката е извършена през февруари в края на месеца а картата е издадена някаде към юни,юли 2008г.Вчера разбрах че един приятел също е имал проблеми с тях,при него имаше начислен една вноска отгоре,поне той сее оправил и сие махнал тази злощатна карта :banghead:

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Re: Внимание с юролайн кредитна карта

Мнениеот radi_nrj » Сря 19 авг 2009 9:05

От това, което прочетох почвам да си мисля, че проблема не е Пощенска, а някой куриер (от тея дето има дават картите да ти ги носят у дома) си пазарува с нея.

По принцип карта и пин код се праща отделно, ама може да има задружни колеги в куриерската дето си "помагат" един на друг.

eddyman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eddyman » Сря 19 авг 2009 9:27

Еми аз не успях да разбера всичко, тъй като колегата е бил афектиран и е писал доста набързо. Според мен малко или много и той си има вина, че е бил в известна степен небрежен.

Първо- доколкото рабрах, ти пращаш майка ти и сестра ти да погасяват нещо, което ти не знаеш какво е. Преди каквото и да е погасяване, обади се в банката (ама не в кол центъра, а на обслужващ банкер), поискай си извлечение, виж си транзакциите и чак тогава погасявай, ако си съгласен с тях.
Второ- ти си унищожил пластиката, зашото не си получил ПИН-а. Ама сещаш ли се, че този ПИН може да е взет от някого, който случайно да е прегледал и номера на кредитната ти карта, CVC код, валидност и да си пазарува от Ибей в момента, в който ти си мачкаш картата? Ако не я ползваш, задължително подаваш искане за закриване на картата, в противен случай тя си стои активна в банковата система и някой спокойно може да я ползва ако има гореспоменатите реквизити.
Трето- може ли да "заебеш" с извинение нещата и чак след 2 месеца да отидеш да провериш. Всички сме на работа, ама тва са си пари, кредитната карта е много скъп продукт, ако не погасяваш навреме, 18-19% ти е само лихвата за редовна главница, да не говорим за наказателна лихва + такси.

Имало е злоупотреба с твоята карта, но ти си реагирал максимално в полза на измамника, забавил си се, не си проверил транзакцията навреме и си погасявал без да знаеш какво.
Очите на четири и тва е, вече по 294320493820 начина могат да ни измамят :?

Потребителски аватар
enigma79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Чет 20 авг 2009 9:47

значи аз съм описал,че съм имал задължения в размер на около 200-300лв вътре,знаех за промените на лихвите тогава нали ги вдигаха и затова не се усъмних веднага и другото за тази карта трябва дасе обадиш на тел. в софия,който е същия който те ти званят когато няма вноска или непокрита сума тази вноска,както е в моя случай,немисля чее коректно да неми дадът инфо за сметката при условие чеми званят на джиесема и ми казват да отида в банката и от там дами дадът същия тел.номер от който да поискам информация,това просто няма логика и аз им го казах директно отделно имат още едно нарушение,картата която се ползва новата,имат ми телефона никой не мисе е обадил да отида да сия взема и тогава кой я взел и кой я ползва? :horror: аз нямах напредстава за нея до миналия месец,една година в невидение,дане говорим за извлеченията нито едно не съм получил,каде са никой не знае,но на едреса в пловдив нее пристигнало нито едно само опитите за пин кодове коит се изпаряваха на някаде.а най интересното че в пощенска банка въобще не знаят за този адрес :horror: като ги попитах как сами пращали и пин кода там,последва мълчание :banghead:

eddyman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eddyman » Чет 20 авг 2009 10:16

Човече, моля те,слагай някакви точки и си прекъсвай мисълта от време на време, пак не те разбрах изцяло :dummy: Пишеш, че

"тази кредитна карта несе ползва от 2години и я смачках още като нова"

сега пишеш че си правил транзакции за 200-300 лева? Другото което е, не може да отидеш на място в банката и да ти дадат телефон за да звъниш ти за проверка транзакциите, да не говорим, че са ти казали, че имаш покупка, ама не е ясно каква. Явно си попаднал на пълни олигофрени, при такова отношение им вдигаш един хубав скандал и ще видиш как банковите служители ще звънят да питат в картов център, а не ти, а и веднага ще ти разпечатат и извлечение.
Другото, което ми прави впечатление, ти като не си подал искане за закриване, тя се преиздава автоматично след 2 години с нов Пин код, а щом твърдиш, че някой си я взел и си я ползвал, за това вече се звъни в полицията, защото си е престъпление.

Потребителски аватар
enigma79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Чет 20 авг 2009 10:21

добре по просто обяснявам,тази която взех беше преиздадена,от старата имах някакви задължения вътре отделно такса годишна и такси за пин кодовете,затова като стана гафа с пин кодовете,семейния съвет реши,да не се тегли от нея за нищо и при покриване на тези задължения да се закрие картата на мига :oops:а за ползването аз не твърдя,от банката ми казват чее така :horror: а ако имаш тази карта и си от малък град като мене,ще знаеш че единствения начин за инфо по сметката е този телефон,от банката ми казват че само там могат дами дадът инфо,другия начин е да отида лично в софия :horror:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”