Някой,който скоро се прибира от ЮСА

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Някой,който скоро се прибира от ЮСА

Мнениеот feikot » Пон 24 авг 2009 13:01

Здравейте колеги,искам да попитам,дали някой скоро ще се прибира от щатите,или има някой приятел който ще си идва,за да го помоля за услуга.Искам да си взема фарчета за колата,но струват 250 $ а доставката до БГ е 260 $.Няма да им ги дам тези пари даже и с пистолет на челото.

Молбата ми е ако някой има възможност и желание,да навре две фарчета в багажа си,ще му бъда благодарен,катко на майка ми че ме е родила.

Знам,че има хора които извършват тази доставка,но с тия 30 % върху сумата,малко не ме кефи.Знам че искам малко с трици маймуни да ловя,но яко има някой доброто желание да ми ги донесе-знаете.И почерпка ще има,и вс както го пише у дебелите книги.Просто не искам да давам пари на изедници,за доставка.

Благодаря.

ПС.Нека направим един Пасат по красив ;)

Потребителски аватар
iGolf
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Някой,който скоро се прибира от ЮСА

Мнениеот iGolf » Пон 24 авг 2009 14:15

няма ли ги в Европа тия фарове бе колега?ще ти остане доста за черпня ако ги намериш по близо давай модела и га душим из нета! :beer

Потребителски аватар
feikot

Мнениеот feikot » Пон 24 авг 2009 15:34

Има ги,и в немския ибей,и в ко.ук,обаче в немския са около 260 евро с доставката,а от английския вече 3-4 търговци ми казаха че не стават,при въпроса ми - дали стават за нашата дирекция на вофиране.Модела е девил айс, днес както си говорих по телефона,случайно видях Ауди S6 с такива фарове,и най-ужасното беше.че бяха същия модел като за пасата.Забелязах ги по УЖАСНО ГОЛЯМАТА И КРИВА ФУГА която беше станала.Тогава ми направи впечатление че са точно те,и още повече се влюбих в тях.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/98-00-VW ... ccessories

За такива става въпрос,дилемата е дали да са хром или черни,за сега съм на черни,но и хрома не е лощ (на аудито бяха хром)

Потребителски аватар
iGolf
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот iGolf » Вто 25 авг 2009 9:48

хм странно,аз саъм с FK пак с лупи от Англия са купувани но може да се конвертират лесно за лява и дясна дирекция чрез едно лостче което е зад лупата във фара,тези дали нямат подобен модел за регулиране?

Потребителски аватар
feikot

Мнениеот feikot » Вто 25 авг 2009 11:06

Не знам,изрично питах,различни търговци,и ми казаха че не може.То аз имам роднини в Лондон в момента,и мога да ги накарам да ми донесат,но ако не стават....

Върни се в “ОФФ-Топик - други”