Към компютърните спецове - инсталиране на Flash Player?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kickd0wn
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Към компютърните спецове - инсталиране на Flash Player?
Човека ви казва, че е пробвано, вие се смеете. 

В добре направен домейн с полисита и т.н. знаеш ли как ще стане... Точно никак 

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
kickd0wn написа:Човека ви казва, че е пробвано, вие се смеете.
виж сега колега, ако някой пишман администратор си е сетнал админската парола на administrator - да, може да стане описания начин от колегата. Във всичко останали случаи (които са останалите 99.99999% от случаите), това нещо не работи и е не само смешно, а направо глупаво, така че смеенето е най-малкото нещо, което правя, следващата стъпка ще е обидна и би довела до някакво наказание към мен, ако се изпусна

Ако ти го сравня с автомобилите (мисля, че трябва да са по-близо да вички нас, спрямо компютрите), това е все едно някой да попита "Как мога да си подкарам бензиновата кола на вода?" и някой от "сериозните" отговори да гласи: "Ами сипваш три пъти пикня в резервоара, пробваш да запалиш и на четвъртия път източваш урината, сипваш вода, палиш и тръгва. Пробвано е, поне при мен работи"

В крайна сметка не сме се събрали да си говорим хуморески тук. И аз мога да дам съвет, колегата с проблема с флаш-плеъра, да извика примерно гледачка да хвърли един боб на компютъра и проблема да се реши, но не е това целта на занятието

За това, позволи ми една малка

1. щом акаунта ти е лимитиран, то повярвай ми има защо.
2. щом администраторите са преценили, че за работата на служебния компютър нямате нужда от флаш плеър, то повярвай ми има защо.
3. щом неможеш да инсталираш флаш, няма да успеш да инсталираш каквото и да било.
4. няма да успееш да инсталираш и под safe mode понеже пак няма да успееш да влезнеш в администраторския акаунт, а само в твоя, който е лимитиран.
5. може да се хакне паролата на администратора и то много лесно (независимо каква е), проблема е че ти няма как да знаеш каква е била паролата на администратора, за да я въведеш наново без той да разбере ( дори и да успееш, което е почти невъзможно, той ще разбере, какво си направил. Просто е въпрос на време). Тогава администратора ще хакне теб. Понеже могат да проследят абсолютно всичко какво правите, къде се ровите и т.н.т
6. не се ебавайте със служебни компютри!
2. щом администраторите са преценили, че за работата на служебния компютър нямате нужда от флаш плеър, то повярвай ми има защо.
3. щом неможеш да инсталираш флаш, няма да успеш да инсталираш каквото и да било.
4. няма да успееш да инсталираш и под safe mode понеже пак няма да успееш да влезнеш в администраторския акаунт, а само в твоя, който е лимитиран.
5. може да се хакне паролата на администратора и то много лесно (независимо каква е), проблема е че ти няма как да знаеш каква е била паролата на администратора, за да я въведеш наново без той да разбере ( дори и да успееш, което е почти невъзможно, той ще разбере, какво си направил. Просто е въпрос на време). Тогава администратора ще хакне теб. Понеже могат да проследят абсолютно всичко какво правите, къде се ровите и т.н.т
6. не се ебавайте със служебни компютри!
- chinadracon
- Автомобил: VW Golf MK4
- Двигател: AKL 1999
- Контакти:
добре, благодаря на всички, че така съпричастно взехте отношение, включително и на последния колега, който ми "наби канчето"
мисля, че вече темата се изчерпа...

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
chinadracon написа: мисля, че вече темата се изчерпа...
оки, ако някой нещо иска да добави да ми пише
Върни се в “ОФФ-Топик - други”