Измъкнал се крадец ....... за малко!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
arrougance
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Измъкнал се крадец ....... за малко!

Мнениеот arrougance » Вто 08 сеп 2009 19:07

Аз ще разкажа следния случай-образувахме си кавга аз и още една кола. Засичат ме и спират пред мен и аз нямам мърдане. Слезнаха двама, слезнах и аз. Шофьорът беше по-културен и се опита да ми обясни, че не съм бил прав (което не беше така), обаче тоя до него постоянно ми говореше на контра, съответно и аз му говорех на контра и бях в готовност да се сбием всеки момент. Зад нас се образува голяма опашка, а тия коли от отсрешното и те спряха да гледат ?! Разбрахме се кой крив кой прав и вече тъкмо да тръгвам чувам въпросния, където ми се отваряше как ме псува. Теглих му една солена и го гледам вече се засилва към мен. Слезнах от колата и вече щях да го шамаросвам, а и той тва се канеше уж да ми направи, когато зад нас се появи едно момче-полицай и ни каза да отбием и да го чакаме. Отбивам аз, а тия се качиха в колата и се изтреляха напред. Дойде полицая, представи се, аз му разказах случката набързо. Пита ме за номера на колата на въпросните двама и звънна по телефона на дежурния в районното. Каза му какво се е случило и му каза номера,и още както си говореха по телефона, дежурния каза, че го е намерил собственика на колата и ме пита дали съм искал да предприема нещо и дали са ме наранили тия двамата. Аз казах на полицая да пита какво можем да направим, и отговора беше, че могат да ги извикат в районното и да се изясним, при което на мен ми се изясни, че нищо няма да стане и казах не.
Така, че автора на темата бих го посъветвал да звънне по телефона и да се изясни с въпросния прошляк :wink:

П.С. Въпросният полицай беше цивилен, караше жена си и детенцето си в неговата кола.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”