ЛЕВСКИ в УЕФА
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Аз не мога да разбера не е ли все едно дали ще има 20 000 които ще дадат по 50лв за билет или 40000 които ще дадат по 25 лв.Само ,че обстановката при 40000 е съвсем различна.относно дучето не ми се говори.но и Т.Батков след мача спомена някакви говеда и май визираше футболистите на Шалке.И не прави чест на синята агитка да освирква Шалке след края на мача и да целят съдията с бутилки вода.Сега каква глоба може да отнесе Левски ,та даже и лишаване от домакинство.
- bluefen
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не е все едно дали ще сме 4300 или 25000 левскари разбираш ли там е разликата . Доколкот до батков не съм имал шанса да чуя какво е казал. А за изцепките от нас виновни сме не е редно но..................знаеш ли какво е да виждаш 4е си прав и някъкъф там да се подиграва с тебе не е приятно и нек ни накажат и нек плащат
Само ще цитирам Мъри Стоилов преди мача с Удинезе "подкрепяите ни както можете ще плащаме каквото трябва')
Само ще цитирам Мъри Стоилов преди мача с Удинезе "подкрепяите ни както можете ще плащаме каквото трябва')
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
Батков направи най-култовото изявление което съм чувал напоследък
цитирам: ...този английски хомусексуалист, хм, this british homоsexual broke the game, развали мача..."
...имаше наистина и нещо за 11 говеда визирайки футболистите на Шалке
...и тва пред всички журналисти
мене лично много ме изкефи защото е истина, след червения картон беше ясно накъде отиват нещата, даже си мисля, че трябваше да пуснат официална жалба в УЕФА срещу гугудката, ама е ясно, че и без това далече стигнахме. Вижте кво стана с Зенит - изравняват за 1:1 и следва червен картон+дузпа+червен картона = 4:1 - това е положението 

цитирам: ...този английски хомусексуалист, хм, this british homоsexual broke the game, развали мача..."
...имаше наистина и нещо за 11 говеда визирайки футболистите на Шалке
...и тва пред всички журналисти

- dready
- Автомобил:
- Двигател:
bluefen написа:не е все едно дали ще сме 4300 или 25000 левскари разбираш ли там е разликата
Визирах разликата между политиката на ЦСКА и Левски.Защото не можеш да искаш половин работна заплата за мач с който и да е отбор.Та било то и Ливърпул.и какво се получи имаше 20000.Мисълта ми беше ,че ако билетите бяха на половин цена щеше да има 40000 и тогава обстановката е съвсем друга ,както Левски го доказаха.Относно оправданието за съдията то винаги е било най удобното ,но всеки си знае.Как така все на нас ни е виновен съдията.На Челси не им е виновен ,и на куп други отбори.По вашата логика Челси загубиха 10 пъти повече и трябваше да и има убииства.Но НЕ хората се мотивират ,вадят си поука и продължават.Червения картон за Челси срещу Барса не беше ли даже по измислен от този на Бардон.Стига вече с тоя съдия така не се стига до никъде.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”