Малко снимки на новата ми играчка, и други "забележтелности"

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Re: Малко снимки на новата ми играчка, и други "забележтелности"

Мнениеот chefito » Пон 12 окт 2009 8:47

Ауууу снимките са супер. Тесла-та обаче ми напълни душата...RA POWER какво ли имат точно предвид.... :applause:

Влюбен съм в тия ТЕСЛИ. Още Никола Тесла и странностите и неяснотите в биографията му са погъделичкали съчувствието ми към електричеството и развитието и налагането му в битието. Ето, че след 110 години, петролните собственици отвориха кутията на пандора, влияеща единствено на техният крах и вероятно позакупили доволно акции в компании за ЕЛ коли, пускат първите модели. Специално тая ТЕСЛА роудстър струва 100к долара. Ускорява за 3.7/100 и минава 300км с едно зареждане. Моля ви, някой да ми подари една....пък вие пак си карайте петролните дараци :да:

п.с. много хора невярващи на перформънса на точно тия тесли са получили добър урок на представянето. Качили ги да ги повозят и ги молели да пуснат друго радио, при което шофьорът натискал педала и слисаните изпитатели не достигали копчетата от ускорението :да:

14 000 оборота...и непрекъснат максимален торк....нека да ми е лошо....ДАЙТЕ МИ ЕДНАААААААА!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”