Наредба за намордници и кучета
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
Наредба за намордници и кучета
Интересувам се от наредбата, с която се задължават всички кучета да се разхождат с намордници и кой орган контролира приложението й(т.е. къде да се обадя?)
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Re: Наредба за намордници и кучета
Може би ХЕИ?
Ама не съм сигурен де, логично е..
Ама не съм сигурен де, логично е..
-
- Контакти:
Благодаря за наредбата. Ако видя човек който разхожда агресивно куче (питбул или нещо подобно) да го разхожда без намордник сред деца на детска площадка на кого да звъня?112,166?
- Scotty
- Автомобил: Volkswagen Golf 4 GTI
- Двигател: AGU
Аз като работещ в 112 веднага ще ти кажа към кой ще те насочат общината, или потчно инспектората 987-55-55 предполгам че те ще те насочат поне към кой да се обърнеш а и мисля че си е техен проблем, не съм запознат точно. 

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
drmilendd написа:Благодаря за наредбата. Ако видя човек който разхожда агресивно куче (питбул или нещо подобно) да го разхожда без намордник сред деца на детска площадка на кого да звъня?112,166?
Ей приятелю ти какво разбиращ под агресивно куче....само като порорда ли?Щото ако е така много бъркаш!Агресивни породи няма...втори ротвайлер гледам и бих ти демонстрирал как се гали като котка и как децата му бъркат в устата и го яхат като конче....първият,който ме чака там на небето ,бе същия!
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
joker написа:
Ей приятелю ти какво разбиращ под агресивно куче....само като порорда ли?Щото ако е така много бъркаш!Агресивни породи няма...
Joker, това че твойте кучета са добре обучени, не означава че всички са такива, особенно по-бойните породи. Категорично кучетата на разходка трябва да са с намордници!
-
- Контакти:
Не искам да възбуждам дискусиятя за и против кучетата. Просто си има закони и те трябва да се спазват. Не може да разхождаш пипбула си или ротвайлера си без намордтик и да жо буташ в играещите деца в макдоналдс и ката ти направят забележка да отговориш "нема ми кааш къде да одим бе" (конкретната, но не единствена случка която ме провокира да потърся информация)
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
rosy написа:joker написа:
Ей приятелю ти какво разбиращ под агресивно куче....само като порорда ли?Щото ако е така много бъркаш!Агресивни породи няма...
Joker, това че твойте кучета са добре обучени, не означава че всички са такива, особенно по-бойните породи. Категорично кучетата на разходка трябва да са с намордници!

- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
joker написа:...
Toгава... Първият защо го отровиха?
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Наистина няма смисъл от тъпи дискусии и спорове!
Има закон - има наказание.
От личен опит ти казвам да звъниш на 166!
Глобата (по спомен) е 500лв. за първо провинение!
Полицаите гледат изключително сериозно на тези неща и съм сигурен, че и в твоя случай ще помогнат. Все пак и те имат деца.
Успех!
п.с. Всеки има право на свобода и щастие, стига да не пречи на останалите!
Има закон - има наказание.
От личен опит ти казвам да звъниш на 166!
Глобата (по спомен) е 500лв. за първо провинение!
Полицаите гледат изключително сериозно на тези неща и съм сигурен, че и в твоя случай ще помогнат. Все пак и те имат деца.
Успех!
п.с. Всеки има право на свобода и щастие, стига да не пречи на останалите!
Офф!
Агресията в държанието на кучето се дължи на обучението му. Сещам се за една немска овчарка/полицейско куче/ която е 55 кг,разхожда се с каишка, и без да получи заповед не мърда от мястото си дори и пиле на грил да и поднесеш. Но се сещам и за кучета от квартала дето очевадно се ползват за други цели, а се разкарват без каишка и наморник. Породата не е определяща. Нападало ме е улично куче, поради желанието ми да си изхвърля боклука в кофата за смет. В близкото училище до нас цяла вечер тичат питбули и добермани докато собствениците им пушат по пейките. Аз съм 90 кг, 180 см, и се притеснявам да минавам от там вечерно време. Кво остава за децата дето играят там, възрастните хора или жените.
Агресията в държанието на кучето се дължи на обучението му. Сещам се за една немска овчарка/полицейско куче/ която е 55 кг,разхожда се с каишка, и без да получи заповед не мърда от мястото си дори и пиле на грил да и поднесеш. Но се сещам и за кучета от квартала дето очевадно се ползват за други цели, а се разкарват без каишка и наморник. Породата не е определяща. Нападало ме е улично куче, поради желанието ми да си изхвърля боклука в кофата за смет. В близкото училище до нас цяла вечер тичат питбули и добермани докато собствениците им пушат по пейките. Аз съм 90 кг, 180 см, и се притеснявам да минавам от там вечерно време. Кво остава за децата дето играят там, възрастните хора или жените.
-
- Контакти:
Получих отговорите, които търсих, за което благодаря.ще действам по описания начин и ще пиша за резултата.моля ключ, за да няма излишни дискусии
Върни се в “ОФФ-Топик - други”