като цялата магистрала я мина 160/200км

Извинявай колега но все си мисля, че стаж на пътя се трупа като навърташ километри през четирите сезона, а не да ти събира книжката прах в някое чекмедже.Затова на моята сладурана и давам, някой ден като се задомим кой ще кара децатаDeo88 написа:theultimate написа:Пък за жените - всичко си зависи. Има и мъже, които не могат да карат. Всичко е до стаж зад волана и шофьорски умения. Не на всеки му се отдава. Обаче...на моята възраст се броят на пръсти жените, които 2-3 години са карали редовно, така че...
Някои може и 20 години стаж да има , но като неможе да кара , какво значение има това ?![]()
п.с. Няма нищо лошо да ни кара половинката ни , като не прави нещо както трябва ния трябва да я поучаваме (колкото можем де ) , а аз обикновенно и викам![]()
Mihail_Dimov написа:Отивам да си регистрирам колата в кат и пред мене семейство мъж и жена с Шаран. Явно колата тогава е минавала преглед защото беше на канала и след като регистрираха колата мъжът изкара колата слезе и даде на жената да кара. След 15 мин и аз бях готов и тръгнах да се прибирам. На 300 метра от КАТ гледам 2 патрулки и Шарана спрял. Беше се оказало че жената е отнела предимството(като е минала на червено) и бе блъснала учебен автомобил Дачия. От дясната предна врата където бе ударена дачията нямаше и помен а на шарана му нямаше нищо.
Мислете като давате на жени да карат
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта