даваите кординати на добър майстор.Става въпрос за София,по точно с.Лозен.Банята е малко по-малко от 30 кв.м.
Условията са ми плочките на стените да са равни ,не от едната срана да потъват ,а от дугата да стърчат и фугата да е нанесена правилно.Със сигурност ще имам и други въпроси, но в момента не мога да се сетя

търся майстор плочкаджия
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: търся майстор плочкаджия
Марианчев на лични ./ баща му лепи/
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
kris11 написа:Марианчев на лични ./ баща му лепи/
Само дето става въпрос за София

моля също така да ми кажете и реална цена на квадратен метър,защото вече минаха 10тина майстора всеки различни цени.лайсните отделно ли се заплащат,както иподовите плочки ако се лепят на ромб
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
Всичко е до договорки
С оглед днешните времена цената на лепене даже падна /поне при нас/. Трудно е да пазариш за лепене за повече от 17-18лв/кв.м като няма значение дали на диагонал или не. За лайстни по ъглите също досега 1 стотинка не сме вземали допълнително, но незнам може ние да сме балъците
Става въпрос за Варна. В София вероятно е по-скъпа услугата, но на този етап е смешно ако за баня 20кв дадеш 1000лв само за да ти лепнат плочите.
За фугиране май пак отделно ще ти искат пари като чета
- Не давай 

С оглед днешните времена цената на лепене даже падна /поне при нас/. Трудно е да пазариш за лепене за повече от 17-18лв/кв.м като няма значение дали на диагонал или не. За лайстни по ъглите също досега 1 стотинка не сме вземали допълнително, но незнам може ние да сме балъците

Става въпрос за Варна. В София вероятно е по-скъпа услугата, но на този етап е смешно ако за баня 20кв дадеш 1000лв само за да ти лепнат плочите.
За фугиране май пак отделно ще ти искат пари като чета

да колега,и аз това разбирам от приятел които е от Варна и той ми казва че тавана е 18 на квадрат без никакви допълнителни.
тези маистори които ги водих вкъщи,цените им варираха от 20 до 30 лв без лайсни,обръщане на прозорци и врати (с плочки) и пода да е на ромб.Другото което е ,че сложихме с приятел гипсокартон и стенте са идеално прави.
незнам какво да правя,а лошото е ,че всеки гледа да ти вземе парите и да бега.
тези маистори които ги водих вкъщи,цените им варираха от 20 до 30 лв без лайсни,обръщане на прозорци и врати (с плочки) и пода да е на ромб.Другото което е ,че сложихме с приятел гипсокартон и стенте са идеално прави.
-
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
vw_derby написа:да колега,и аз това разбирам от приятел които е от Варна и той ми казва че тавана е 18 на квадрат без никакви допълнителни.
Писал съм ти ЛС, обади се на посочения телефон, ако желаеш.
- olele39
- Автомобил: Sharan
- Двигател: AUY 4motion
Колега Дерби, виждам, че се заформя драма за плочките в банята ти. Ако искаш мога да ти дам няколко съвета на ЛС. 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”