Най-ефикасен метод за прогонване на кучета
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Най-ефикасен метод за прогонване на кучета
И аз имам същия проблем,но мен ме гонят когато карам колело.Тук техниките са други да прогониш лаещо по тебе псе,или караш срешу него ,или връткаш яко педалите и бягаш.Също става с воден пистолет,псетата не обичат да ги пръскат с вода. 

- Pironski
- Автомобил: VW Golf II GTI 8V
- Двигател: PB
- Контакти:
Гледам и не вярвам на очите си
Много садизъм имало и в нашия форум
Така обадих се на Сима Инджова от ФЕДЕРАЦИЯ “ГРИЖА ЗА БЕЗДОМНИТЕ КУЧЕТА“ http://www.fwsd.hit.bg
Жената ми обясни какво могат да напрвят в такъв случай като този и то е,ако не са кастрирани да доидат да ги вземат и да ги кастрират тъй като в ограбената ни държава няма "приют за бездомни животни"!!!
Успех и дано рано или късно да се отстрани проблема с бездомните животни по нормален и справедлив начин!

Много садизъм имало и в нашия форум

Така обадих се на Сима Инджова от ФЕДЕРАЦИЯ “ГРИЖА ЗА БЕЗДОМНИТЕ КУЧЕТА“ http://www.fwsd.hit.bg
Жената ми обясни какво могат да напрвят в такъв случай като този и то е,ако не са кастрирани да доидат да ги вземат и да ги кастрират тъй като в ограбената ни държава няма "приют за бездомни животни"!!!

Успех и дано рано или късно да се отстрани проблема с бездомните животни по нормален и справедлив начин!
Последна промяна от Pironski на Чет 19 ное 2009 18:40, променено общо 1 път.
- Pironski
- Автомобил: VW Golf II GTI 8V
- Двигател: PB
- Контакти:
Забравих да добавя,че след кастрация животните става по-малко агресивни,също така по този начин намаляват и тяхна популация!
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
pironski написа:Гледам и не вярвам на очите си![]()
Много садизъм имало и в нашия форум![]()
Жената ми обясни какво могат да напрвят в такъв случай като този и то е,ако не са кастрирани да доидат да ги вземат и да ги кастрират тъй като в ограбената ни държава няма "приют за бездомни животни"!!!![]()
Е.... слава богу,че има и мислещи хора!!!Това е единственото научно доказано решение на проблема с бездомните животни...и дано Господ се смили над тях!!!Уж искаме да предотвратим агресия,а ставаме по-агресивни и от кучетата...защо бе хора??? Нали сме homo sapiens....уж!!!!
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
ТЕМАТА ОТДАВНА Е ЗА КЛЮЧ 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”