Без книжка за три месеца при 0,5 промила алкохол

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
black`
Автомобил:
Двигател:

Re: Без книжка за три месеца при 0,5 промила алкохол

Мнениеот black` » Съб 28 ное 2009 17:59

Все пак е криза. Хората си търсят допълнителни начини за доходи от бензиностанцийките и кенефчетата покрай пътя, че парите не стигат, за да си строят нови. mhihi Да не говорим и как някои патрулки си носят преносими знаци с ограничение 60 и ги бучат в завои, където никога не е имало такъв знак. Не преди бензиностанция, ами така на средата на пътя. :screwy Последния път така ме изгоряха с допълнителни 50 лева за "скорост". mhihi Минавам скоро след месеци от там и знака го няма в същия завой. :lol:
Кво си викат, тоя с тия софииски номера, вечерта по благоевградско няма да познае. :lol:
Те за това сега им раздават и патрулки комбита, за да се събират по-лесно преносимите знаци вътре. mhihi
А това дето пишете за Гърция не е точно така както се представя в нета. За 15-20 км горница едва ли ще те гони някой там. 100 евро е за доста по-сериозни нарушения,а не за 20км горница. :idea: То май по-изгодно ми е вече там да ги правя нарушенията. mhihi Пък и какво се мерим с тях въобще не разбирам, като нямаме нищо общо. :roll:

Потребителски аватар
ALESYZ
Автомобил: BMW 525d
Двигател: M57D25 -01

Мнениеот ALESYZ » Пон 30 ное 2009 16:18

Нямам нищо против завишените санкции, но и сегашните ако имаха по-голяма събираемост и по-малка корупция при прилагането им, ехеее. Проблема не е едностранен, а така се опитват да го решат. Както казаха колеги, ами с полицаите, какво правим? Превишавам с 20 км, 200 лв. и ме спират, щото скоро няма да има 400 камери по пътищата , и? Айде аз не давам лев на полицай к'вото ще да става, ама колко са дето дават? Ако знаеш, че гориш с 300-400 лв., 100 няма ли да ти се видят песен? И вместо да изпишем веждите, май ще извадим очите. Няма нищо против да си новся последствията, както и съм ги носил. Обаче пък и самите полицаи треба да носят някаква отговорност. А как да докажеш, че са ти искани пари.....

Потребителски аватар
baracuda681
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baracuda681 » Пон 30 ное 2009 20:13

До колегите които се чудят колко бири, водки или сокчета са 0.5 промила - 0.5 промила е допустимата граница за грешка в уредите за отчитане, а не позволение да се консумира алкохол. Жалко, че има шЕфьори които мислят да пият преди да карат :(

Върни се в “ОФФ-Топик - други”