В понеделник ми вдигнаха колата от едни малки улички, пресечки на Дондуков.
Платих 33лв и си взех колата, но ми писаха АКТ и ми взеха талона.
Книжката ми е издадена в Плевен, личната карта е издадена в София, колата с софиийски номер.
Въпроса ми е, Ако не си потърся талона тук - КАТ-София, ще ми бъде ли препратен към КАТ-Плевен, защото преди
3 год. имам спомен, че като ми писаха пак АКТ тук в София, полицая тогава ми каза, ходи по-често в КАТ, да не ти отиде към Плевен.
Този път искам да отиде в Плевен, ако го пращат там, кога евентуално ще се случи това.

Въпрос относно талон, взет с АКТ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- slavi tsvetkov
- Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
- Двигател: 2023
- Контакти:
Re: Въпрос относно талон, взет с АКТ
На мен преди година и половина ми писаха акт в София и талона ми дойде в Плевен след 1 година.Полицая тогава ми каза около 3 месеца,но незнам защо толкова се забави.
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Ако по лична карта живееш в София не би трябвало да ти пращат талона в Плевен.Тя книжката може и в Чикаго да си я взел там ли да си търсиш талона при издаден акт.Това е моя логика и не съм 100% сигурен.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Праща се по местоотчет(при теб в Плевен)и преди да го вземеш проверяват за други неплатени глоби
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
би трябвало да ти дойдат актовете в КАТ на адреса по местоживеене от лична карта ...Книжката обаче се води там където е издадена ...дори след това да си сменил личната карта и адреса по местоживеене, освен ако не си подал едно заявление в КАТ София, книжката все още си ти се води където е издадена ... ..... в КАТ по местоживеене в момента в който видят, че си с ралична лечна карта и книжка ще те накарат да подпишеш една бланчица и след един месец ще имаш готова нова книжка 

- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Предварително се извинявам за спама и затова, че пиша в темата на колегата...
Някой знае ли, дали днес КАТ София работят?

Някой знае ли, дали днес КАТ София работят?

- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tyan написа:би трябвало да ти дойдат актовете в КАТ на адреса по местоживеене от лична карта ...Книжката обаче се води там където е издадена ...дори след това да си сменил личната карта и адреса по местоживеене, освен ако не си подал едно заявление в КАТ София, книжката все още си ти се води където е издадена ... ..... в КАТ по местоживеене в момента в който видят, че си с ралична лечна карта и книжка ще те накарат да подпишеш една бланчица и след един месец ще имаш готова нова книжка
Не съм подавал да я сменям книжката, предния път си го взех от София талона, защото ходих по-рано за да не отиде към Плевен.
Тогава този от гишето ми каза, че може да отида на еди кое си гише и да подам молба, талона да си ми остава в София а не да се праща в Плевен. Аз това не го направих.
Към колегата който каза че след 1год. са му го пратили - как кара колега 1год, без талон?
- slavi tsvetkov
- Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
- Двигател: 2023
- Контакти:
Със акта-презаверявах го.Само да знаеш,че вече в КАТ не се занимават с актове,а постановлението си го взимаш от РПУ-то по местоживеене.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На мен миналата година ми писаха акт покрай Пловдив и наказателното с талона дойде за по-малко от месец. Иначе съм чувал, че актове, писани от плевенските куки се бавят най-много.
- DimitarBT
- Автомобил: VW Passat B3
- Двигател: 2E
- Контакти:
Тва не е нищо.На мен ДАЙ ми писаха акт,преди около 2-3 години мисля.Акта беше на църна маца на караулката патувах за Ловеч с камиона.Чаках гоина и 3 месеца да ми доиде накзателното постановление.Там кадето ти е издадена личнара карта колега там си чакай постановлението.Иначе ДАЙ наи-много бавят актовете.Аз на моя акт вече място нямаше за печат.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”