Преди 3 месеца си купих монитор Асус 22 инча от мост комютърс на шипченски проход. Ползвах го не повече от 3 седмици и един прекрасен ден монитора както си работеше целия стана бял (дисплея) и почна да мирише на изгоряла от него. Занесох го в сервиза - там ми казаха на следващия ден че ще ми се обадят и за да ми кажат какъв е проблема. След 3 дни се обадих аз и попитах какво става с новия ми монитор отговора беше че е изгоряла някаква част и са я поръчали до 5-7 дни максимум щяла да е там. Последваха над 15 обаждания от моя страна след 7 дневния срок който ми бяха дали и отговора от страна на сервиза беше че чакат частта. Всичко добре - търпях търпях 29 дни, накрая на работния ден ми се обадиха и ми казаха че монитора е готов (на гаранцията пише че дефектиралите стоки се сменят след 30 или 31 дни не си спомням с нови). Отидох и ми връчиха монитора без никакво обяснение защо монитора е забавен толкова много време все пак е на 3 седмици чисто нов. Отговора беше че била изгоряла матрицата на монитора и трябвало цялата да се смени затова толкова време - примирих се и се надявах да нямам проблеми повече с него. От тогава (месец и нещо не съм имал проблеми до днес. Единствения проблем беше че явно при сглобяването на монитора са счупили копчето за автоматично намиране на резолюцията - не е такъв проблем преживях и това на новия си монитор....
Днес реших да преместя монитора от едно бюро на друго и съответно за да го направя трябваше да извадя кабелите за захранване и видео. Сториха ми се малко хлабави. Преместих монитора сложих видео кабела и като се опитах да мушна захранващия и какво да видя - вътре захранващия панел в който се вкарва захранващия кабел играе целия все едно изобщо не е закрепен

помислих си какво става - сигурно не са стегнали винтчетата отзад :О
Реших аз да ги стегна и какво да видя след като го разглобих - просто изпаднах в унес как е възможно такова нещо не съм вярвал че може такава цигания да направят дори и в мост компютърс
Залепили са USB Hub-а с алуминиево фолио към задната страна на дисплея, както и захранващия панел на монитора пак към задната страна на монитора и от жегата алуминиевото фолио се е разлепило и всичко играе вътре. Просто не знам какво да кажа как е възможно. Сигурно са загубили винтчетата поради дългия период от време в който е стоял монитора в сервиза и затова така са го направили или просто не знам ..

Безмълвен сън при вида на снимките.