Минах процедурата за премахване на знак, какво следва?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Петре
Автомобил: Golf II
Двигател:

Re: Минах процедурата за премахване на знак, какво следва?

Мнениеот Петре » Вто 29 дек 2009 8:19

Подкрепям извършителя на престъплението :D
При нас какво стана-на една улица ,около 10 години влизаха бетоновози,докато изградят палатите на честните бизнесмени и хоп,сега на входа на улицата има знак Б4.
Иначе ние сме си виновни,защото спим зимен сън вече мноооого време

Потребителски аватар
BastunSelski
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BastunSelski » Вто 29 дек 2009 9:57

Layer написа:как може ве ,как може.
крадеш и се хвалиш ,тцтцтцтцтццтц.

Наистина и аз се чудя... Пък се оказва,че не е единичен случай,а после полицията ни била виновна.
Тя и "Витоша" беше с движение,ама сега не е, и Солунска беше двупосочна сега не е. Щом има процедура за премахване на знака си я почни както трябва. Това твоето не е циганска работа ,а българска работа. :не:

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Вто 29 дек 2009 12:12

няма знак, няма проблем, само че не съм сигурен, че това е решението. Както казаха, едно време и Солунска е била двупосична ... от къде знаеш, че Софарма са си платили, може да има нов план за целия квартал. Има си законни начини, при нас един хотел беше заградил с бариера една улица без изход, за да си я ползва за рейсовете, след оплакване и подписка на живущите премахнаха бариерата. Верно отне малко време, ама стана.

аз така веднъж изненадах едни полицаи в гръб, дебнеха за други нарушители, завивам, виждам ги, стигам до тях, че даже им свирнах да се дръпнат малко щото седят по средата на улицата ... и опаа изненада, оня вика "а, ти от къде влезна бе ?!? тая улица е еднопосочна, дай да те глобяваме" и аз си викам "ама няма знак, чак толкова нагъл не съм" Отидохме до началото и оня вика "а! някой е свил знака" не ме глобиха, ама следващият път като минах от там знака беше наличен. Та така, за сега няма страшно, но внимавай, все някой ще те изпорти, а тогава нещата стават тегави ...

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 29 дек 2009 13:41

На всички е ясен правилникът - няма знак - няма нарушение, освен в предвидените в закона случаи.
Що се отнася да нерегламентираното премахване на знак - т. 9.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”