PVC дограма
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами да ви кажа аз съ мс алуминиева дограма в къщи и съм доволен по принцип, но следващата дограма ще ми бъде ПВЦ. Алуминия е много по - издръжлив, не се усуква с времето, не променя цвят и т.н. Моята е с най - дебелия възможен термомост, но пак когато навън е супер студено и дограмата си е студена. А пък пласмасата все пак има по-добра термоизолация, което означава, че би трябвало да е по-топло с ПВЦ. Успех 

за енергийния кредит не е изобщо толкова страшна работата, или поне на фона на 400-те лева, които ще ми дадат /това е макса бтв/
Аз ще го пусна в Пощенска, щото едно приятелче е там, та викам си да помага при нужда, а то само кафенце пихме, което няма лошо първо защото се видяхме и второ защото процедурата е лесна.
а тоя трокал и на мен не ми е мн ясен, един каза че бил новия Рехау

а тоя трокал и на мен не ми е мн ясен, един каза че бил новия Рехау

- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
VWGT написа:в какъв смисъл ги вдигат ?
Фирмата изпълнител одобрена отREECL първо вдига цената, а после след отстъпката цената ти е пак около пазарната.
п.п. това ми прилича на едно лекарство, което баща ми взема: когата е от здравната каса и 20% безплатна отстъпка е с 5 лева по-скъпо ако си го купи направо кеш без никаква рецепта

tyo написа:цената, а после след отстъпката цената ти е пак около пазарната.
п.п. това ми прилича на едно лекарство, което баща ми взема: когата е от здравната каса и 20% безплатна отстъпка е с 5 лева по-скъпо ако си го купи направо кеш без никаква рецепта
ами аз направих следната проба, първо питах за без кредит и 100% плащане, след 2 седмици и за кредит питах, промяна нямаше. Освен това няма одобрени фирми, има изисквания към дограмата и стъклопакета, които ако са покрити /има некви експерти, които идват да ти направят оглед и дават оценка, отговарят или не/ ти се изплаща отстъпката. Сега не си мислете, че съм някой енергиен агент

- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
VWGT, колкото и примамливо да звучи офертата: "Кредити за жилищна енергийна ефективност по програма на Европейския съюз (ЕС), Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) и Агенцията за енергийна ефективност - Всичко това на най-ниската цена - получавате обратно 20% от направените разходи!", да знаеш че: 1. одобрените от програмата банки не са случайни; 2. одобрените от банките фирми не са случайни - едни от водещите в бранша си, всяка от тях печално известна с високите си цени и дългите срокове на изпълнение; 3. страните от т. 1 и т. 2 ТРЯБВА да спечелят от теб, не им вярвай че искат да те облекчат (а как да спечелят, след като "губят" от теб 20%, т.е. подаряват ти ги безвъзмездно; 4. не знам теглил ли си някога кредит - докато дойде време да подписваш договора, направо ти е безразлично вече колко аджеба ш ати струва тоя кредит.
П.П. аз бях пред същата дилема и теглих потребителски кредит, с който сега извършвам ремонтите иначе одобрени от прословутата програма... и да ти кажа, май не съм сгрешил.
П.П. аз бях пред същата дилема и теглих потребителски кредит, с който сега извършвам ремонтите иначе одобрени от прословутата програма... и да ти кажа, май не съм сгрешил.
- POLOver
- Автомобил:
- Двигател:
Eee чак толкова не са толкова черни нещата. Реално може да си върнеш около 12-14% от разходите. Цените не се влияят от това ще ползваш ли програмата, или не. Одобрените фирми не са една и две, а и винаги можеш да си вземеш оферта от друга фирма, извън списъка. За мен проблема е усложнената процедура - задължително е с поръчител, да представиш 10 документа, писма за одобрение на разходите, после представители на програмата те проверяват аджеба наистина ли си сложил дограма... абе разправии. Аз лично нямам време да се занимавам и затова изтеглих "нормален" потребителски кредит, ще загубя ~80 лв. но няма да тичам напред-назад с бумаги. IMHO 

- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Re: PVC дограма
Да повдигна малко темата, за сега от 10на оферти съмсе спрял да си поръчам дограма от фирма "Трипласт"
а и държада е с профил Тисен.
Моля ако някой има преки впечателения от фирмата да сподели.
а и държада е с профил Тисен.
Моля ако някой има преки впечателения от фирмата да сподели.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”