Тамън си мислех.. как се разминах вечерта!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Тамън си мислех.. как се разминах вечерта!
Вярно е редно да е обезопасена тази водоноска но ако караш с 80км трябва да си сляп или пиян за да не можеш да реагираш.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
KirilGeorgiev написа:Вярно е редно да е обезопасена тази водоноска но ако караш с 80км трябва да си сляп или пиян за да не можеш да реагираш.
По абсолютно същия начин разсъждавам и аз! Обаче като ми скочи насреща точно на надолнището на Плиска и аз останах вЪзмутен и Огорчен
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Gigabyte написа:
Колега я виж отгоре домейна къв е - .bg . В БГ кажи къде го пише това(закон или нещо друго) ,че при промяна на конете трябва да го пише в талона. Ми то с годинтие кат умират конете пак ли трябва да го сменяме. Почва вече да става смешно ,как си знаеш твоето и си говориш единствено на себе си
Кът е .бг домейна,напиши си въпроса в гуугле.бг и ше видиш

ЗДП Чл. 146. (1) (Предишен текст на чл. 146, доп. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от
26.04.2002 г., доп. - ДВ, бр. 85 от 2004 г., изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) Изменение в
конструкцията на регистрираните пътни превозни средства се извършва при условия и
по ред, определен с наредба от министъра на транспорта.
Текст от съответната наредба:
Чл. 14. (1) Промяна в регистрацията се извършва при изменение на данните за превозното средство и собственика, посочени в свидетелството за регистрация, смяна на регистрационния номер и продължаване срока на валидност при временна регистрация.
Чл. 15. (1) При промяна в регистрацията собственикът на превозното средство представя следните документи:
8. при изменение в конструкцията на регистрирано превозно средство - разрешение от Министерството на транспорта и посочените в разрешението документи;
А сега си прочети съответната графа мощност в големия талон и пак питай ако има нещо неясно

Ако ще питаш кой па ше седне да ми брои конете-ми като стане сакатлък като повода за тая тема,застрахователите ще ги преброят до копито...
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Значи аз трябва от 113 да я пиша 95 и да ми свалят данъка така ли? Благодаря колега съвета наистина ти е безценен и определено ще опитам да се възползвам от него 
Ще отида барабар с дино графиката да им покажа, че мощността на автомобила ми е много под заводската и да не плащам данък за над 100 коня, а за под. Супер. Не се бях досетил до сега!
Между другото в КАТ или там технотеста как ще определят мощността на автомобила ми? Имат ли лицензиран динамометър за да го определят?
Единственото, за което могат да се заядът е шума от колата ми. Обаче без да искам след един спор видях, че са ми я писали 95 децибела от КАТ
Е трудно ще изкара шум колкото ниагарския водопад ако ще да си откача и даунпайп-а
90 db Water at the foot of Niagara falls
100 db Subway train
120 db Steel band at close range
130 db Rock Band at 100 yards
140 db Military Jet at take off
160 db Wind tunnel
180 db Space rocket
Също така мисля, че темата приключи..

Ще отида барабар с дино графиката да им покажа, че мощността на автомобила ми е много под заводската и да не плащам данък за над 100 коня, а за под. Супер. Не се бях досетил до сега!
Между другото в КАТ или там технотеста как ще определят мощността на автомобила ми? Имат ли лицензиран динамометър за да го определят?
Единственото, за което могат да се заядът е шума от колата ми. Обаче без да искам след един спор видях, че са ми я писали 95 децибела от КАТ

90 db Water at the foot of Niagara falls
100 db Subway train
120 db Steel band at close range
130 db Rock Band at 100 yards
140 db Military Jet at take off
160 db Wind tunnel
180 db Space rocket
Също така мисля, че темата приключи..
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Случката е низ от лошо стечение на обстоятелства ...едно звено от веригата да беше различно нямаше да се стигне до това ...колкото са виновни рацерите, толкова са виновни почистващата фирма, човекът, полицията .... ...бла бла ...сещате се какво имам предвид ..може да са 50 определящите фактори ..... преди да се разбият рацерите се е била разбила друга кола с 10г дете вътре ...тия не вярвам да са рацерствали, сума народ барабар с Визора са се разминали едва
...къде са били органите на реда да пуснат едни сини лампи в далечината да се гледа, че нещо не е наред веднага след първата катастрофа... или ни е по добре на 300 метра от там да си кибичим в храстите на радарче ....колко му е камиона да му напраскат едни жълти лампи да се виждат от 1 км и да си мигат и да си чистят ..... една ладичка да сложат да кара 100 м зад него с лампи .... по новините да кажат ..излизаме да мием масово цариградско тая вечер .... ...след като се е разбил да сложи един триъгълник.... излязъл да регулира движението ..... при катастрофи, спиране на магистрала се седи в колата или се изнасяш максимално далеч от нея!!!!
.... колкото и да се съобразяваш не можеш да предвидиш всичко ...цаката е да оставиш най малък брой неща за предвиждане .....
камион насрещен в най лява лента ... трудно предвидимо е ... човек очаква ..вечер спокойно ....кара си с 80 в лява лента ..бърбори си с жената, децата ...праааас камион движещ се с 5км час ...изненадвали са ме камиони на магистрала, не обозначени каруци в насрещното .... има неща дето не могат да се предвидят ....имаше в нета един рали етап дето ги изненада един автобус .......... а иди предвиди ... между другото от пораженията по колите ..не си личи да са карали с кой знае колко огромна скорост

.... колкото и да се съобразяваш не можеш да предвидиш всичко ...цаката е да оставиш най малък брой неща за предвиждане .....
камион насрещен в най лява лента ... трудно предвидимо е ... човек очаква ..вечер спокойно ....кара си с 80 в лява лента ..бърбори си с жената, децата ...праааас камион движещ се с 5км час ...изненадвали са ме камиони на магистрала, не обозначени каруци в насрещното .... има неща дето не могат да се предвидят ....имаше в нета един рали етап дето ги изненада един автобус .......... а иди предвиди ... между другото от пораженията по колите ..не си личи да са карали с кой знае колко огромна скорост

Върни се в “ОФФ-Топик - други”