Кражби на cd--та в Пловдив в квартал "Смирненски"

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Bundy
Автомобил:
Двигател:

Кражби на cd--та в Пловдив в квартал "Смирненски"

Мнениеот Bundy » Вто 18 май 2010 13:20

Колеги ако има някой който живее в тоя квартал прибираъте си панелите че има некви лайнари които изпоразбиха и откарднаха сума сд-та тоя месец! Вчера сутринта излизам в 7:30 и виждам че задно дясно стъкло ми е разбито(ама не прозореца а това малкото което в задната част на вратата после е бръкнал гада и спуснал на ръка прозореца и е влязъл... резултата е-откраднато сд и също е преровил цялата кола(жабка,сенници) за пари най вероятно ама добре че друго нямаше... на 200м от моята кола Опел Фронтера с разбит заден десен прозорец но най вероятно някой е дошъл и са духнали без да откраднат нищо от него(късмет за човека) аз по принцип всяка вечер си прибирам панела,но така се случи че този път съм го забравил и грешката ми беше незабавно наказана... Извиках полиция която като дойде полицаите разказаха че за един месец съм 5 или 6 с разбита кола и откраднаато сд(в този квартал)! Така че ако някой има моето неблагоразумие да си зарязва панела го съветвам да се поправи защото на никой не пожелавам да му се случва подобна гадория! А другото което ви пожелавам е ако все пак някога ви се случи да стане така че да се случи-да пипнете гада докато е в колата и майка му жална.........

П.П. Целта на този пост е не да се оплаквам а да предпазя някого от вас от гнусните чакали които бродят нощно време из кваертала!

Потребителски аватар
benzino
Автомобил: VW Polo 86c
Двигател: mix

Re: Кражби на cd--та в Пловдив в квартал "Смирненски"

Мнениеот benzino » Сря 19 май 2010 12:10

И аз подочух, че вилнеели някви, но не знаех истина ли е. И аз съм в Смирненски, но да не казвам голяма дума за сега съм нямал проблеми при положение, че нямам навика да махам панела... Ще се наложи да си го прибирам... Благодарско!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”