Ре Крушуна мото събор
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
Re: Ре Крушуна мото събор
Спокойно, ние па на нашите събори рутим къщи с джети 

- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И палим
Що не го спомена никой до сега

Що не го спомена никой до сега

Знам,че не е логото имам го на корел,но още не е готово сега го правя като стане ще го кача,а това го имах готово!!!
- kickcho
- Автомобил:
- Двигател:
Fogata,загубена кауза е ,братле, да защитаваш Нас мотористите в автофорум... 

- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
kickcho написа:Fogata,загубена кауза е ,братле, да защитаваш Нас мотористите в автофорум...
Чей ся нещо не ми става ясно?
Мотористите какво сте?
Друга порода, нечовеци, специален режим на движение...
Защо ви е нужна защита в автофорум?
За да се защитава човек значи нещо не е както трябва.
Или гузен негонен бяга?
Малко лично излиза не го приемай така ама още по-тъпо е да слагам всички под един знаменател... "голфаджий" примерно
Така като гледам в мотфорумите как се сипва по адрес на голфаджийте явно "любовта" е всеобща

Виждам по написаното и по снимки, че автора на темата има глава на раменете и е улегнал мъж.
Мъж с топки а не поредния повярвал си пикльо с 1000 кубика между краката кандидат за донор на органи.
Мотори или коли разни хора разни идеали.
Важното е да има диалог и разбирателство.
За съжаление типично българска черта е да се делиме на по- или най- и да лепваме етикети ...
Адмирации към автора на темата за мъжката постъпка.
Адмирации към мотоклуба за благородните инициативи.
- jijibs
- Автомобил:
- Двигател:
Не знам за повечето от вас, но аз 4 години поред ходя на мотосъбора на Бакаджика (до Ямбол) и дори и помен няма за постъпките коментирани в другата тема. Винаги съм оставал очарован от организацията и самото провеждане на съборите. Не посмях да изкажа това си мнение в предната тема, защото имаше твърде много укор, но тук вече нещата са представени в друга светлина, както виждаме и мога да изкажа уважение и респект към истинските моторджии в България.
И от мен адмирации за последно написаното.Не се защитавам всеки отговаря за постъпките си но ми е болно като гледам колко млади животи се погубиха от криво разбрано геройство.Аз също не слагам хората под общ знаменател,без значение дали е голфаджия или моторист навсякъде има мърша,но също и много повече стойностни хора.За мен си съм сигурен,че вие от този форум след тази тема ще промените поне малко образа на мотористите,който сте имали.Пак ще се сблъсквате с малоумници,но ще знаете че има и свестни и те са мнозинство.Поздрави на всички,утре ще ви е готово логото,сега го довършвам.С това се занимавам затова ви го правя на повечето клубове аз съм правил гърбовете а също и на Пежо клуб България и на БМВ дрифт клуб ловеч.
Проблема сега се зароди,както казах по горе,че клуба организатор е от няколко души и нямаше охрана.На Бакаджика има охрана от поне 5 клуба и рутина какво се прави в такива случай,а те са взимане на ключовете на мотора или шамаросване ако се налага.Не побой а буквално шамаросване,затова там организацията е на ниво и клуба си пази реномето на един от най големите в БГ.На големи събори се събираме по 5 6000човека без зяпачите и охраната е стигала до 150 човека.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
В тая тема все хубави приказки, по принцип имам наблюдения че и във форума като цяло отношението към мотористите е колегиално и на добро ниво. В миналата тема имаше тегави коментари, но сигурно инспирирани най - вече от съобщението за бахтисаната поляна, щото и миналата година на първото форумно събиране там имаше проблеми от такова естество.
Ако тая година "Планински братя" организират събор на х. Ком ще се радвам да ударя по едно безалкохолно с Фогата, ако бъде тук де!
Ако тая година "Планински братя" организират събор на х. Ком ще се радвам да ударя по едно безалкохолно с Фогата, ако бъде тук де!
- banushev
- Автомобил:
- Двигател:
golfer написа:......
Така като гледам в мотфорумите как се сипва по адрес на голфаджийте явно "любовта" е всеобща
Виждам по написаното и по снимки, че автора на темата има глава на раменете и е улегнал мъж.
Мъж с топки а не поредния повярвал си пикльо с 1000 кубика между краката кандидат за донор на органи.
Мотори или коли разни хора разни идеали.
Важното е да има диалог и разбирателство.
За съжаление типично българска черта е да се делиме на по- или най- и да лепваме етикети ...
Адмирации към автора на темата за мъжката постъпка.
Адмирации към мотоклуба за благородните инициативи.
браво колега

А тази година не пропущам миналата се разминах за малко ама живот издраве тази съм там па може и бирка да пийнем ко има!!! 

- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Евала на пича браво и за акция към дома с дечицата,това е начина да се оправим за напред

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Fogata написа:Ще помоля модераторите след като се запознаят членовете с написаното от мен да я изтрият.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”