golfer написа:Както навсякъде в България и аз имам същите проблеми.
Малко плащаме всички се возят
въпреки, че пред входа няма място за паркиране от лъскави коли.Има семейства и с по 3 бр.Ама нямат по 5лв на месец за асансьор.
Мислех си аз още преди време да сложиме такев ограничител на достъпа.
Да ама ако някой се запъне може и да осъди другите за това, че са го лишили правото да ползва общи части.
Тъпо ама факт.

Ше ме осъди ма найсе

,как е влезнал закона за етажната собственост и отговорност май некой друг ше изгори ,но не и ти

,ела да видиш при нас около 85 апартамента,как плащат,няма ли пари ли

,имат и още как,досега ми се наложи на 3 апартамента да спара и да видиш как на другия ден си донесоха задълженията и такса пускане (зависи колко апартамента са,с човека съм се разбрал на идване и пускане на спрени чипове по 10лв.-демек идва и спира10лв и идва и пуска още 10лв. демек ако съм спрел чиповете на 1 апартамент то той си плаща цялата такса от 20лв.ако са повече си делът тази сума

)
За устройство ни взе около 120лв.по спомени и след това поо 4лв. на чип ако са над 100бр. и 5лв. ако са под 100бр.
За тез пари който дадохме съм страшно доволен,защото пак казвам пари сега в общата сметка на блока има и за покриване на всички нужди на блока че даже и за странични подобрения