Не,никога не съм спирал,няма и да спра.
Не е от неуважение, напротив.

Спряхте ли на сирените?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- LiRiX
- Автомобил: SEAT LEON
- Двигател: AUS 2001
Re: Спряхте ли на сирените?
По принцип спирам, но бях в колата, но пешеходците не стига, че не спряха, но дори и пресичаха на червено по време на сирената 

Гордо мога да кажа, че бях сред първите, който ги чу и "замръзна" на мястото къдетосе намирах.
-
- Автомобил: Golf II
- Двигател:
One написа:
ако сте Българи и милеета за Българщината,
нямаше никога да допуснете да живеете и да Ви третират като роби - вместо това висите заради малоумното виене на сирени (страшна простотия, която никъде в нормалните страни не съществува)
Тия Българи, заради които вият сирените са се борили с/у робството, и отдаването на почит е като им се продължи делото ....
вместо това какво ?????
да живее България![]()
![]()
Окей мен.Аз познавам правнучката на Г.С.Раковски и ще му взема сабята,а ти с какво ще дойдеш да преборим душманите?
България я има,заради тези,заради които стоим мирно три минути годишно.
...простотия е Ньойският договор
- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
andro_ написа:Не,никога не съм спирал,няма и да спра.
Не е от неуважение, напротив.
Важно е какво имаш в сърцето, а не дали спираш, човъркаш си носа или всеки ден рецитираш Опълченците на Шипка... Но мога да кажа, че който не изпитва уважение към тия хора, които са направили толкова за нас, а само позьорства за едните мили очи може да си събира куфарчето към Турция и да си гледа турските сериали, да си папка турски домати и шоколади и да го еб*т турски пишки, па нека му е кеф, когато едни личности в нашия политически живот строят дворци и карат яхти, защото заради такива п*ткопоклонници и крадци на дребно, които сте закърмени без идеали и нямате не само съвест, но и в простите ви мозъчета няма място за нищо свято, понеже са заети със сметкаджийство и със това как да прее*ете някой, та заради такива като вас ние страдаме, та моля ви, ходете си в турция и нека земята за която се е проливала българска кръв бъде българска

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Точно в този момент носих кафе и нямаше как да спра насред болеварда, а и бях на работа! Но винаги щом мога спирам! Но за жалост в нашето село сирените се слушат адски слабо, ако си в колата не се слуша нищо!
Ако имаш сърце, дори и когато няма сирени винаги трябва да милееш за загиналите за свобода! А сирените са за да ни напомнят за тях да не ги забравиме! Те хората който не вярват и не се интерсуват, дори и да спрат ще спрат от срам да не им се смеят хората!
Ако имаш сърце, дори и когато няма сирени винаги трябва да милееш за загиналите за свобода! А сирените са за да ни напомнят за тях да не ги забравиме! Те хората който не вярват и не се интерсуват, дори и да спрат ще спрат от срам да не им се смеят хората!
- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
На убочение съм в ЦСПП - "Пазарджик" и имахме занятие и всички се изправихме...
apa6o написа:Важно е какво имаш в сърцето, а ...
Много със злоба бе, колега

ПП:Не спрях, щото бързах.
- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Даскала™ написа:RoadRunner написа:убочение
Мале колко съм зле

- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
срам, за тези които не са спрели!
Нищо не може да ги оправдае, за 3мин!
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Bobi_S13 написа:срам, за тези които не са спрели!
Да не забравяме и тия, дето не знаят кви са сирените......!
И те са за оплакване...

- mk2_Golf83
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: EZ 1983
Ако не бяха тези герой паднали в борбата за свободата на България сега сигорно нямаше да можете и да не спирате изобщо,а да вадите килимчетата в 4 часа да застанете на колене и да се кланяте няколко пъти на някой си ....
Не ми се случвало да спра с колата ,но ако имам възможност бих спрял смисъл ако карам по цариградско няма как да спра,защото винаги съм бил пеша когато съм ги чувал сирените. Трябва да се уважът героите,ако може да спрете нищо няма да ви коства 1 минута повече.Аз лично бях с ръка на сърцето и си спомнях за ГЕОИТЕ като Ботев,Левски и т.н. дали живота си и са го посветили изцяло за българския народ,който вече почти да не кажа 50% от него забравя какъв велик народ е бил някога,каква красива и силна история има. България за мен е най-скъпа,разбрах го като бях в чужбина.
Гордейте се ,че сте българи преди всичко.Като такива сте се родили и като такива ще умрете,затова се гордейте каквито сте
даже и да има хора които като ги гледате ви е срам ,че и те са от нашия народ. Спокойно има такива хора във всяка държава,не само в България.
Дълбок поклон пред Ботев ! Винаги ще си жив в сърцата ни !!!
А за тези,които не са спряла,а са имали възможност, за мен те са прости, неуки хора и т.н. да не продължавам че...
Стига спам от мен ,кой знае какво ще си помислите за мен

Не ми се случвало да спра с колата ,но ако имам възможност бих спрял смисъл ако карам по цариградско няма как да спра,защото винаги съм бил пеша когато съм ги чувал сирените. Трябва да се уважът героите,ако може да спрете нищо няма да ви коства 1 минута повече.Аз лично бях с ръка на сърцето и си спомнях за ГЕОИТЕ като Ботев,Левски и т.н. дали живота си и са го посветили изцяло за българския народ,който вече почти да не кажа 50% от него забравя какъв велик народ е бил някога,каква красива и силна история има. България за мен е най-скъпа,разбрах го като бях в чужбина.
Гордейте се ,че сте българи преди всичко.Като такива сте се родили и като такива ще умрете,затова се гордейте каквито сте

Дълбок поклон пред Ботев ! Винаги ще си жив в сърцата ни !!!
А за тези,които не са спряла,а са имали възможност, за мен те са прости, неуки хора и т.н. да не продължавам че...
Стига спам от мен ,кой знае какво ще си помислите за мен

Върни се в “ОФФ-Топик - други”