въпрос към живеещите на морето

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Mal
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mal » Пон 22 май 2006 19:39

orgasmatron написа:Аз миналата седмица се прибрах от южното черноморие, по точно от созопол, но обиколих по няколко пъти всички населени места с кръчми, като започнеш от черноморец та чак до резово.

А в Ахтопол има ли работещи кръчми. Щото там мисля да ходя. А Царево как е? Там съм ходил и ми харесва, но все за малко съм бил - на разходка. Чувал съм че плажа не бил хубав. ама тъй ли е не е ли? кое не му е хубавото?

Потребителски аватар
La4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот La4o » Пон 22 май 2006 21:07

В Слънчев Бряг вече е лудница, почти всичко работи, а сега и абитюрентки има яко :guinnes , за плаж става вече, водата е хладна обаче-18 грдуса, но е яко, белите шветки са червени като домати :ihaaaaa, това ми напомня , че е време за бар, ако някои идва насам да се обади да пием по един коктейл в "Корнър" :beer

Потребителски аватар
Papa_Dock
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Papa_Dock » Вто 23 май 2006 6:57

Mal написа:
orgasmatron написа:Аз миналата седмица се прибрах от южното черноморие, по точно от созопол, но обиколих по няколко пъти всички населени места с кръчми, като започнеш от черноморец та чак до резово.

А в Ахтопол има ли работещи кръчми. Щото там мисля да ходя. А Царево как е? Там съм ходил и ми харесва, но все за малко съм бил - на разходка. Чувал съм че плажа не бил хубав. ама тъй ли е не е ли? кое не му е хубавото?

Бате плажа е пълен с буболечки някакви и никак не е приятно!Иначе от към кръчми и дискотеки не е беден, но аз лично втрои път там небих отишъл единствено заради плажа!!!! 8)

Потребителски аватар
joser
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joser » Вто 23 май 2006 19:40

от софия съм, живея в пловдив, ама много обичам морето. на варна още през уикенда ставаше за плаж. водата обаче беше 18о, като на водопад...само краката, щото... иначе народът се излежава вече там, градуси вътрешно. след 2 седмици като стигне 20-21о може и до кръста:)))) заведенията работят, туристи на албена - доста.

Потребителски аватар
SMEL
Автомобил: MK4 TDI
Двигател: AHF 1999

Мнениеот SMEL » Вто 23 май 2006 19:50

на плаж ний рядко ходим-но барчетата по и около плажа работят на пълни обороти.Риба нямат много/заради забраната/ Но водата си е студена още за къпане.Ако си плащах курорта на морето пак не бих рискувал да се къпя сега.

Потребителски аватар
orgasmatron
Автомобил: Passat B4 Syncro
Двигател: AGG
Контакти:

Мнениеот orgasmatron » Вто 23 май 2006 19:53

Mal написа:А в Ахтопол има ли работещи кръчми. Щото там мисля да ходя. А Царево как е? Там съм ходил и ми харесва, но все за малко съм бил - на разходка. Чувал съм че плажа не бил хубав. ама тъй ли е не е ли? кое не му е хубавото?

Има работещи кръчми, подготвяха и доста за отваряне, лошото че и там се строи на поразия както навсякъде, плажа на ахтопол по традиция си е доста мръсен, може да се пробваш в началото, където беше някога къмпинг делфин, плажа е сравнително чист, ако си падаш по скалите има много хубави местенца под гръцкото училище. Аз лично ти препоръчвам да отидеш на плаж в синеморец или пък на силистар, дано да е позасъхнала калта, плажа там е уникален, е вярно за да стигнеш дълбокото трябва да си носиш суха храна за изпът иначе бива.
Има и разни черни пътчета из гората, може да си намериш уникален плаж стига да не те хванат горските :P
А за царево само кръчмите посетих тая година, плажа не знам защо там не ми харесва

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Вто 23 май 2006 23:11

Mal написа:А в Ахтопол има ли работещи кръчми.

:офф ся като се сетя за Ахтопол, там съм карал най убавото море, (дет' се вика), а на плажа имаше една караванка изпихме им бирата (а тя не беше малко), хе хе успех тия дни стана и топло и по добре ще е :wink:

Mal
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mal » Сря 31 май 2006 12:07

Та. Ха здравейте :D . Ходих. Супер беше. Една седмица супер време. Бях в Ахтопол. имаше 3 работеши кръчми и две сладкарници ама абсолютно достатъчни бяха. Малко ремонтни дейности още имаше ама карай... Времето беше страхотно. Както може да се досетите си намерихме супер квартира , тип хотел на добра цена. Ходихме предимно на синеморец на плаж. Там пък на плажа едната кръчма бачкаше и беше супер евтиния - бира - 0.65 лв, кола, фанта - 0.55 лв. Яденета - около 2 лв. На плажа - най-много 50 човека , предимно чужденци от оня там големия хотел, някоя и друга строителна бригада и малко такива като мен. Събота и неделя имаше повече хора. Абе страхотно. Заслужава си да се ходи извън сезона.А... забравих да кажа. не знам колко градуса беше водата, но ставаше за къпане. щом и детето се къпа...имаше и доста други деца от чужденците и всички се бухахме без проблеми. само дето малко по-плавно трябва да се свикне с водата и после е добре. Бях ето тук http://www.seaeye-bg.com/main.html Ако някой иска повече инфо да пита

Върни се в “ОФФ-Топик - други”