Aneto написа:миналата седмица в Перник - без да искам да обидя колегите от там, ..
Пиленце, всеки ден виждам такива случки в София.
Дъвките за Перник ще те помоля да ги дъвчеш другаде.
Aneto написа:миналата седмица в Перник - без да искам да обидя колегите от там, ..
golfer написа:Aneto написа:миналата седмица в Перник - без да искам да обидя колегите от там, ..
AmW написа:golfer написа:Aneto написа:миналата седмица в Перник - без да искам да обидя колегите от там, ..
Тоест момичето не може да си разкаже историята щото се е случила в Перник ли?
Barboukov написа:Боби, лично мое мнение е (колкото и да не ти хареса), че тръгналата от едно време слава за Перник по никакъв начин няма право да затваря устата на този и на оня, решил да сподели за своите изживявания там (хубави или лоши). Ти нямаш вина за тези нарицателни. Хората те познават и всеки един уважаващ колегите си съфорумец би се абстрахирал от факта, че си перникчанин и не би те сравнявал с тези, които в миналото са се погрижили за носенето на тези лоши думи от уста на уста. С цялото си уважение, но едно мнение за Перник по-малко няма да промени тази лоша слава. В този ред на мисли и едно положително също не би променило нищо.
С Уважение
Мартин
golfer написа:Aneto написа:миналата седмица в Перник - без да искам да обидя колегите от там, ..
Aneto написа:golfer написа:Aneto написа:миналата седмица в Перник - без да искам да обидя колегите от там, ..
Жалко че не извадих камерата за да снимам. Ама аз по цял ден кръстосвам СФ и не бях видяла такова нещо. Ей и днес след дъжда - що народ видях да са се чукнали - всичко спокойно, никой не си размахва ..... айде да не казвам какво.
Вярно че отдавна не бях ходила в Перник, ама следващия път ще поставя телефона да ми е под ръка, та да мога да снимам.
А това че някой се засяга - знаеш ли, колега, има един много готин виц, много го харесвам:
Преълнена аудитория в университет. Преподавателят нещо обяснява и изведнъж се обръща към залата и извиква:
- Ей, ти, педерас такъв!!!!
Скача момче от залата и вика:
- Как смеете така да ме обиждате, не ви е срам!
Професорът:
- Колега, аз се обърнах към цялата аудитория, а това че само вие се засегнахте......
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 48 госта