Имате ли "оръжие" в колата, какво е то и защо го носите ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Имате ли оръжие в колата?

ДА
136
48%
НЕ
147
52%

Общо гласове: 283
Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Re: Имате ли "оръжие" в колата, какво е то и защо го носите ?

Мнениеот golfer » Вто 15 юни 2010 9:48

Aneto написа:миналата седмица в Перник - без да искам да обидя колегите от там, ..

Пиленце, всеки ден виждам такива случки в София.
Дъвките за Перник ще те помоля да ги дъвчеш другаде.

Потребителски аватар
jbussines
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jbussines » Вто 15 юни 2010 11:11

Имам разбирасе тесла от старите хубави масивни от едно време.Пригодена е точно на една ръка разстояние с цел защита от индивиди със склонност към спорове и безсмислени кавги на пътя.

Начин на използване: Изчакване горопосоченото лице да напарви опит за нахълтване в колата или нанасяне на щети по нея с цел провокация и тогава или бой от непосредствена близот или хвърляне на средно разстояние.

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Вто 15 юни 2010 11:14

golfer написа:
Aneto написа:миналата седмица в Перник - без да искам да обидя колегите от там, ..

Тоест момичето не може да си разкаже историята щото се е случила в Перник ли?

Потребителски аватар
golfer
Контакти:

Мнениеот golfer » Вто 15 юни 2010 11:29

AmW написа:
golfer написа:

Тоест момичето не може да си разкаже историята щото се е случила в Перник ли?

Не не може.
Защото случката дори да се е случила в Горно Уйно или Сусурлево се разказва, че е станала в Перник.
Перник, голф, бой, е..не и сръбска музика са станали нарицателно.
Дъвката я дъвчат Иванчо, Андрейчо, Славчо и пр.
'айде нЕма нужда да я дъвчеме и тука във форума на преобладаващите голфаджии
Има си бгмама, космо, тийнпроблем и т.н. подобни места за тъпотии.

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Вто 15 юни 2010 11:40

Боби, лично мое мнение е (колкото и да не ти хареса), че тръгналата от едно време слава за Перник по никакъв начин няма право да затваря устата на този и на оня, решил да сподели за своите изживявания там (хубави или лоши). Ти нямаш вина за тези нарицателни. Хората те познават и всеки един уважаващ колегите си съфорумец би се абстрахирал от факта, че си перникчанин и не би те сравнявал с тези, които в миналото са се погрижили за носенето на тези лоши думи от уста на уста. С цялото си уважение, но едно мнение за Перник по-малко няма да промени тази лоша слава. В този ред на мисли и едно положително също не би променило нищо.

С Уважение
Мартин

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Вто 15 юни 2010 11:55

Barboukov написа:Боби, лично мое мнение е (колкото и да не ти хареса), че тръгналата от едно време слава за Перник по никакъв начин няма право да затваря устата на този и на оня, решил да сподели за своите изживявания там (хубави или лоши). Ти нямаш вина за тези нарицателни. Хората те познават и всеки един уважаващ колегите си съфорумец би се абстрахирал от факта, че си перникчанин и не би те сравнявал с тези, които в миналото са се погрижили за носенето на тези лоши думи от уста на уста. С цялото си уважение, но едно мнение за Перник по-малко няма да промени тази лоша слава. В този ред на мисли и едно положително също не би променило нищо.

С Уважение
Мартин

mhihi Къф Перник, ела да видиш в София кво става.... :screwy

Потребителски аватар
G-HELL
Автомобил: Golf MKIII
Двигател:

Мнениеот G-HELL » Вто 15 юни 2010 12:05

Тръба от рамка на колело облепена с изолирбанд под седалката :screwy и газов пистолет екол п29 9 мм в жабката защото никога не знае човек какво ще го сполети пък и плюс това съм зарибен да си гърмя от време на време ракетки и гледам винаги да е близо до мен :) специално за пистолета един приятел ми вика по-добре много много да не разчитам не него че ако разберат че е газов ще ме замярват от далеко с камъни ама в краен случей бих експериментирал да изтрелям и ракета срещу врага веднъж по едни кучета стрелях ракета mhihi

Потребителски аватар
super-man
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот super-man » Вто 15 юни 2010 12:15

и аз съм се запасил с дървена бухалка нож и газов пистолет :lol: война по пътищата :screwy :mrgreen:

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Вто 15 юни 2010 12:24

Потребителски аватар
Aneto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aneto » Вто 15 юни 2010 20:23

golfer написа:

Жалко че не извадих камерата за да снимам. Ама аз по цял ден кръстосвам СФ и не бях видяла такова нещо. Ей и днес след дъжда - що народ видях да са се чукнали - всичко спокойно, никой не си размахва ..... айде да не казвам какво.
Вярно че отдавна не бях ходила в Перник, ама следващия път ще поставя телефона да ми е под ръка, та да мога да снимам.
А това че някой се засяга - знаеш ли, колега, има един много готин виц, много го харесвам:

Преълнена аудитория в университет. Преподавателят нещо обяснява и изведнъж се обръща към залата и извиква:
- Ей, ти, педерас такъв!!!!
Скача момче от залата и вика:
- Как смеете така да ме обиждате, не ви е срам!
Професорът:
- Колега, аз се обърнах към цялата аудитория, а това че само вие се засегнахте......

:beer

Потребителски аватар
G-HELL
Автомобил: Golf MKIII
Двигател:

Мнениеот G-HELL » Вто 15 юни 2010 21:00

По процентите от гласовете явно това е доста спорна тема :P всеки сам си решава айде на здраве и да не забравяте да не се качвате в колите когато сте пили :drinking: :beer

Потребителски аватар
onion
R.I.P
Автомобил: Passat B3 1800 mono
Двигател: ABS 92

Мнениеот onion » Вто 15 юни 2010 22:09

И после що ни е такава семката , ми как що ... въоръжили СТЕ се като за война... което идва да рече , че очаквате такава ... аман вече да се гледаме като врагове по улицата и само да гледаме как да се прецакваме един друг м@мка му...

да бяхте дали парите които сте похарчили за бухалка , пищов или нож за диви прасета за по един подарък на любими хора ... или за обувки за някое сираче ...

Потребителски аватар
golfer
Контакти:

Мнениеот golfer » Вто 15 юни 2010 22:48

Aneto написа:
golfer написа:

Жалко че не извадих камерата за да снимам. Ама аз по цял ден кръстосвам СФ и не бях видяла такова нещо. Ей и днес след дъжда - що народ видях да са се чукнали - всичко спокойно, никой не си размахва ..... айде да не казвам какво.
Вярно че отдавна не бях ходила в Перник, ама следващия път ще поставя телефона да ми е под ръка, та да мога да снимам.
А това че някой се засяга - знаеш ли, колега, има един много готин виц, много го харесвам:

Преълнена аудитория в университет. Преподавателят нещо обяснява и изведнъж се обръща към залата и извиква:
- Ей, ти, педерас такъв!!!!
Скача момче от залата и вика:
- Как смеете така да ме обиждате, не ви е срам!
Професорът:
- Колега, аз се обърнах към цялата аудитория, а това че само вие се засегнахте......

:beer

и продължаваш да си дъвчеш дъвката...
Съжалявам за ограниченото ти мислене.
Спора е обречен.
Оттеглям се въпреки, че съм агресивен тежко въоръжен пернишки тип с хомосексуални наклонности.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Сря 16 юни 2010 0:00

Брей, пресен случай.. На връщане от Ниш сме спрели на едно ОМВ, че гошко почна да ме рита по капачките, че жаден бил mhihi
Та спряхме, ама се забавихме, че трябваше да си вземем вода, туй-онуй, имаше опашка на касата, излизам, зад мене чака един чичка на видима възраст 50-60 години и 2 шамара живот в някъв бус. Съответно жега, джамовете долу.. Доближавам се до гошко (вътре ми беше оръжието - един бивш колега от Радомир), а чичката явно по навик (сърбин си е все пак) почна да ме псува :shock Провикнах се "КВО БЕЕЕЕЕЕЕ" и оня млъкна нещо, явно е забравил, че джамовете му бяха до долу и е псувал на глас.
Пояснявам, чичката наистина беше на 2 шамара живот, и то мои шамари mhihi А имаше поне 2 свободни колонки...

Е 3 години карам в София, до сега не ми се е налагало да правя нещо такова, дойдох в Сърбия и за малко mhihi
Мани другото, ами всичките ми стандартни оръжия ги бях изсипал, за да има място в багажника за друг багаж. Иначе си нося метла за зимата, с ония кухите дръжки. Имам и чифт стари кецове и 1л. антифриз, белким ако не можем да се разберем по друг начин да му седнем на по чашка mhihi mhihi mhihi

Върни се в “ОФФ-Топик - други”