някой да ми пазарува от спортсдирект?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: някой да ми пазарува от спортсдирект?

Мнениеот VW-fenka » Пет 18 юни 2010 9:50

filipov написа:Но наистина магазина е много добър и имат добри цени. На място обаче цените са по-ниски.

И има много оферти, които не са показани на сайта ... Преди седмица случайно попаднах на тениска на VW ?!?! Бях изненадана, защото не съм виждала никога в сайта им ...ако искате може да я снимам да видите модел. Мъжа ми беше изненадан...приятно mhihi

Потребителски аватар
nurv
Автомобил: Audi A6
Двигател: ALF

Мнениеот nurv » Пет 18 юни 2010 10:22

filipov написа:Аз само да спомена - пазарували сме с колеги доста пъти, но последните два имаше проблеми.
2. Детски обувки за 11г. дете бяха втора употреба

Вота употреба или ex-Display?

Потребителски аватар
escrime
Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
Двигател: OM642

Мнениеот escrime » Пет 18 юни 2010 11:05

Nikkolay написа:Тези дни смятаме да правим поръчка, който иска нещо, да ми пише едно ЛС

С Николай говорихме до преди малко и ще се включа с едни кецове. :да:

Ще дадем отзиви в темата като дойдат нещата. :idea:

Потребителски аватар
Arr0w
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Arr0w » Пет 18 юни 2010 11:29

Колеги правите си регистрация в www.donesimi.com и получавате така наречената " Кутия". Тя си има адрес и номер. Пазарувате в най-различни сайтове, но не въвеждате адреса ви в България, а въвежадате адреса на "кутията" ви. След като сте напазарували, което може да го направите за 1 ден или 1 месец, тоест като ви се съберат повече неща им казвате да ви ги пратят. Доставката става за 1,2 седмици, те пращат нещата когато има повече поръчки.Доставката се заплаща на килограм.За повече информация влезте в сайта, дори има skype където отговарят на всичките ви въпроси! :beer

Потребителски аватар
fill
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот fill » Пет 18 юни 2010 11:35

TheR0ck написа:Колеги правите си регистрация в http://www.donesimi.com и получавате така наречената " Кутия". Тя си има адрес и номер. Пазарувате в най-различни сайтове, но не въвеждате адреса ви в България, а въвежадате адреса на "кутията" ви. След като сте напазарували, което може да го направите за 1 ден или 1 месец, тоест като ви се съберат повече неща им казвате да ви ги пратят. Доставката става за 1,2 седмици, те пращат нещата когато има повече поръчки.Доставката се заплаща на килограм.За повече информация влезте в сайта, дори има skype където отговарят на всичките ви въпроси! :beer

Разгледах сайта и го затворих след като видях цената. 100 лева за доставка от англия за един кашон с размер 50/50/50 тежащ 15 кг. :horror:

Потребителски аватар
kriso_g
Автомобил: MK4 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот kriso_g » Пет 18 юни 2010 12:37

тъкмо вчера си поръчах маратонки от този сайт...доставката ми е 10 лева :)
едно приятелче ги доставя,но се занимава с поръчки само от района :)

Потребителски аватар
filipov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот filipov » Пет 18 юни 2010 13:32

TheR0ck написа:Колеги правите си регистрация в http://www.donesimi.com и получавате така наречената " Кутия". Тя си има адрес и номер. Пазарувате в най-различни сайтове, но не въвеждате адреса ви в България, а въвежадате адреса на "кутията" ви. След като сте напазарували, което може да го направите за 1 ден или 1 месец, тоест като ви се съберат повече неща им казвате да ви ги пратят. Доставката става за 1,2 седмици, те пращат нещата когато има повече поръчки.Доставката се заплаща на килограм.За повече информация влезте в сайта, дори има skype където отговарят на всичките ви въпроси! :beer

Няма доставка до БГ за 2-3 кашона над 40-50 кг. да ти е по евтина от тези 30 паунда. Ако се поръчват само една блуза или маратонки - да може.

Потребителски аватар
Arr0w
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Arr0w » Пет 18 юни 2010 13:52

Колеги това е само предложение. Ако се пазаруват дрехи или маратон е перфектно. Аз и приятели ползваме този сайт и сме доволни. :|

Върни се в “ОФФ-Топик - други”