Някой да има идея къде мога да си поръчам кухненски вратички от MDF, защото ще си правя сам кухнята, но искам от някъде да ми направят вратичките.
Ако някой знае къде кантират и продават ПДЧ, по евтино от Mr. Bricolage може да сподели.

Кухненски вратички - от къде?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Хухненски вратички - от къде?
Оправи си заглавието.По темата - в Горубляне след автопазара минаваш светофара (пешеходния посока караулката на околовръстното ) и отдясно на 200-250 м ти се пада магазин за мебели.Червена дограма,незнам как се казва.Правят всичко по поръчка от всякакви материали.Почти всичко за нас от там съм купувал и е по-поръчка.Незнам дали ще е по-евтино ,но може да провериш. 

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Zoran написа:Някой да има идея къде мога да си поръчам кухненски вратички от MDF, защото ще си правя сам кухнята, но искам от някъде да ми направят вратичките.
Ако някой знае къде кантират и продават ПДЧ, по евтино от Mr. Bricolage може да сподели.
Френд, поради липса на финанци за цялостен ремонт на старите кухненски щкафове сложихме нови вратички и ефекта беше поразителен. Ще ти пратя координати на фирмата дето ни ги прави, а ако искаш в понеделник след работа може да минеш да ги видиш.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
radi_nrj написа:Zoran написа:Някой да има идея къде мога да си поръчам кухненски вратички от MDF, защото ще си правя сам кухнята, но искам от някъде да ми направят вратичките.
Френд, поради липса на финанци за цялостен ремонт на старите кухненски щкафове сложихме нови вратички и ефекта беше поразителен. Ще ти пратя координати на фирмата дето ни ги прави, а ако искаш в понеделник след работа може да минеш да ги видиш.
Колко ти излезе, защото и аз мисля да сменя вратичките и плота....просто няма парици за цялостен ремонт

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re: Кухненски вратички - от къде?
700лв ми излезе долния шкаф с плот и голяма иноксова мифка и 10 вратички като от това 120 или 170лв бяха вратичките с панти и монтаж (Демек 12 или 17лв на вратичка с дръжка и панти. Майка ми на края оправи сметката защото аз бях на работа и жената не помни точно кое колко е било.).
Последна промяна от radi_nrj на Пет 18 юни 2010 19:01, променено общо 1 път.
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
Аз ей тук http://www.rosi.bg/ -много съм доволен.Кеф ти със стъкло кеф ти с пълнеж и кантове,цели MDF.Вратите излизат готови,по твои размери с пробити дупки за пантите окантени с какъвто кант кажеш.От теб само монтаж.Можеш да купиш цяла или половин плоскост.Остатъка си го прибираш.Имат страшно много обков.Като дадеш размерите те със софтуер нагласят вратите и ти казват половин или цяла.Перфектна сглобка.Виждам ,че имат и офиси в софия.Ако има нещо -питай.И аз сам си правих кухнята а тя е 4 м горе и долу 

- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mely написа:Аз ей тук http://www.rosi.bg/ -много съм доволен.Кеф ти със стъкло кеф ти с пълнеж и кантове,цели MDF.Вратите излизат готови,по твои размери с пробити дупки за пантите окантени с какъвто кант кажеш.От теб само монтаж.Можеш да купиш цяла или половин плоскост.Остатъка си го прибираш.Имат страшно много обков.Като дадеш размерите те със софтуер нагласят вратите и ти казват половин или цяла.Перфектна сглобка.Виждам ,че имат и офиси в софия.Ако има нещо -питай.И аз сам си правих кухнята а тя е 4 м горе и долу

тя и мойта ще е там някаде, само че ще е на Г
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
mely написа:Аз ей тук http://www.rosi.bg/ -много съм доволен.Кеф ти със стъкло кеф ти с пълнеж и кантове,цели MDF.Вратите излизат готови,по твои размери с пробити дупки за пантите окантени с какъвто кант кажеш.От теб само монтаж.Можеш да купиш цяла или половин плоскост.Остатъка си го прибираш.Имат страшно много обков.Като дадеш размерите те със софтуер нагласят вратите и ти казват половин или цяла.Перфектна сглобка.Виждам ,че имат и офиси в софия.Ако има нещо -питай.И аз сам си правих кухнята а тя е 4 м горе и долу

Върни се в “ОФФ-Топик - други”