Молба към всички! Много сериозно!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
- kali_racing
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
BGMAMMA
И аз бях там , и аз се подписах!!!!
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
One написа:VW_FEN
абе мен ако ме питаш трябва незабавно да се направи нещо и по въпроса с ромската професия - раждане на деца
щот хич не ме кефи от моите данъци те да лапат пари докато по цял ден се чудят какво да откраднат и да се множат като хлебарки....
след 20 години така от булгаристан ще станем мангалстан...
не ме кефи переспективата хич
Сега тук знам, че всички ше ме погнете, ама бих гласувал с двете ръце ПРОТИВ. И за да не отнеса всичкото камъни на света да се аргументирам защо. Защото ако това стане не след 50(каквито са очакванията), не след 20, а след 10-ина години циганите ще станат повече от българите. А мен хич не ме кефи моите пари да отиват за хора, които не учат, не работят, крадат и раждат деца, за да могат да се издържат. Роден съм и съм живял в Сливен и знам какво е да раждаш деца, за да вземаш детските. Представете си какво ще стане, ако вдигнат детските.
Оня ден една приятелка ми го прати това. Беше доста надъхана. Казах и същото - че съм против. След дълга дискусия с нея, накрая тя се съгласи с мен, а тя е бъдеща майка...
И накрая още нещо - има много начини да се помогне на майките - не съм против това, напротив, подкрепям налълно, но съм против тоя начин.
Аа, и още нещо - една от точките беше да са равни помощите, независимо от заплатата или нещо такова (говоря по памет). И начи кво - аз ше уча н-найсе години, ше си намеря хубава работа, ше си плащам осигуровки, едно друго, и накрая неква 16 годишна дето живее зад ЖП гарата в Сливен и не може да пише и никога не е работила, ше вземе същите помощи колкото и аз за моето дете... аре нема нужда дет се вика.
А има и точки дето ме кефеха от целия документ - примерно за студентите.
Айде, кой ше хвърли първи

- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Varbona написа:аз![]()
Ключът от палатката според мен е да се диференцират помощите според образованието на майката![]()
Например майка с висше образование взима Х, а майка с основно или никакво - взима 10% от Х
Я тогава да ми обясниш примерно една майка, която няма висше образование, но пък работи от десет години, внася осигуровки, данъци и всички шитни -> и тя ли трябва да взема 10% от Х .... сеш'се
- Kill of Killer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Стиви Джи написа:Ето и резултата:
http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=2281§ionid=2&id=0000501
Охооо, доста подписа са се насабрали

- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Както казах..
Да се смята като пенсия..
Толкова си работил, толкова средно, получаваш процент и то само ако си работил > от 1 или 2 години.
Иначе минимално да получават.. някаква съвсем символична сума...
Така няма никакво ощетяване...
за съжаление обаче децата на практика не са виновни че се раждат...
Да се смята като пенсия..
Толкова си работил, толкова средно, получаваш процент и то само ако си работил > от 1 или 2 години.
Иначе минимално да получават.. някаква съвсем символична сума...
Така няма никакво ощетяване...
за съжаление обаче децата на практика не са виновни че се раждат...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”