Закъсах във Виена. Може ли да ми препоръчате нещо
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Miteto
- Автомобил: Фейтън
- Двигател:
Закъсах във Виена. Може ли да ми препоръчате нещо
Здравейте, Юротрипа на мен и моето семейство е към края си и тъкмо да се отпуснем за няколко дни във Виена, ми се налага да търча по мъките. Бус Каравеле Т4 2.5 ТДИ 1997 сдаде багажа. Акумулаторът е изцеден до дупка. Като ми подадат ток пали от раз, но щом включа фаровете и газне за милисекунда. Най-вероятно алтернатора се е предал. Тъй като това е финалната права от пътешествието сме останали с 300 евро, които трябваше без проблем да ни докарат до родината. Въпросът ми е, ако има колеги живеещи в този хубав град и могат да предложат някакви идеи за измъкване от ситуацията. Благодаря на всички отзовали се.
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Re: Закъсах във Виена. Може ли да ми препоръчате нещо
Зареждаш си акомулатора и караш към БГ като се стараеш консумацията да е минимална. За 1-2 зареждания все си се прибрал. Или ако няма къде да го заредиш - нов акомулатор и караш с него докато има ток. Само дето не знам какви са им цените.
Ако дърпа 10 ампера при минимална консумация все ще изкараш едни 5-6 часа каране с едно зареждане.
Ако дърпа 10 ампера при минимална консумация все ще изкараш едни 5-6 часа каране с едно зареждане.
- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
Има ли начин да провериш четките на генератора? Друг вариант, погледни да не е изгорял някой предпазител. Нов акукмулатор, ако купиш, парите дали ще стигнат за гориво? някой да премести темата в раздела за бусове....
Според мен темата е поскоро дали някой може да помогне на колегата,аз не как да си ремонтира алтернатора.
Имам приятели във Виена и ще проверя дали могат да направят нещо за колегата.Въпроса е дали са във Виена в момента.
Имам приятели във Виена и ще проверя дали могат да направят нещо за колегата.Въпроса е дали са във Виена в момента.
- ivan_nenchev
- Автомобил: Pasat B4
- Двигател: 1Z 1994
търси някои с автовоз мисля че повечето взимат по 600 лв от италия до бг и ако не стигнат кинтите тук да му додаваш
- Miteto
- Двигател:
Купих акумулатор за 150 евро, стария го зареждам при българин, който живее тук. Така ще карам, пък трябва да стигна. Мерси на отзовалите се.
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Стискаме палци!
- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Пиши като се прибереш да разкажеш 

- Miteto
- Двигател:
Прибрахме се благополучно с 2-та акумулатора. Старият издеяни до Сърбия, новият като по разписание - до входа на блока. В крайна сметка се оказа окислил кабел на алармата, която се е побъркала и си е направила своеволия.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”