Много се чудя от доста време за нещо и се надявам да го разг

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
cacho
Автомобил:
Двигател:

Re: Много се чудя от доста време за нещо и се надявам да го разг

Мнениеот cacho » Пон 19 юли 2010 15:30

vw_golf_4_tdi написа:едва ли има цигани във форума, все пак им трябва интернет; а кабела е МЕДЕН.

Има и Хоптични Хабели бе, бате mhihi
Мое да има некой напредничав ром mhihi

С книжки, без книжки, евала им прайм. Като изключим пълната мизерия, липсата на образование и каквато и да е социална отговорност, тва са най-адаптивните хора в държавата. Понякога ми идва да заживея като тях- само с права, без никви задължения.
Днес за пореден път друснах в яка яма (имаше локва и забравих за ямата) и въпреки ниската скорост... поражения няма, но като се сетя колко пари и нерви ми струва да поддържам 20годишната голфара в добро здраве. И що документ съм платил и всички категории съм наредил и ...
А mhihi "Питиетата", и аз не съм ги виждал в учебен Хавтомобил, ама днес четирима в Хамион за двама видях :shock.

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Пон 19 юли 2010 15:52

Мангасар в учебна кола нанай си дикел.Но пък на изпит за възстановяване точки съм виждал как инструктора сяда до него и му диктува..Манго буквите не познава.Питах го "що си тука бе",каза ми че разкарва хляб и точките му свършили.Това преди 10 години..

Потребителски аватар
Re5Pec7
Автомобил: Passat B5 V6
Двигател: AQD

Мнениеот Re5Pec7 » Пон 19 юли 2010 16:13

Когато се явявах на листовки имаше 4-5, ама не си ги взеха де. С по 15 грешки имаше дори :D

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Пон 19 юли 2010 16:53

лани в щата Орландо съм бил видял 3 броя циганин в едно изпитен стая.
ноо в учебна кола никога не съм виждал. Скоро имаше един репортаж на "БТВ репортерите" по темата, та кой знае и колко НЕциганин не са ги виждали в У, просто тия си личат повече :) Или си купуват книжките, ако им трябва нещо за работа, или просто не им пука и карат без ... то и какво могат да им направят, ако ги хванат - в затвора няма да ги вкарат, та пука му на манго за СУМПС

Върни се в “ОФФ-Топик - други”