Съвет за детенце
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vasstop написа:Когато бях на 6 години моите родители ме попитаха аз кога искам да тръгна на училище. Моето желание беше да бъда ученик още същата година и въобще не съжалявам за това си решение. Уважавам и решението на родителите ми да ме попитат и да ми позволят аз сам да преценя. Ако бях на твое място бих позволил на дъщеря си сама да решава - достатъчно голяма е.

- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мен са искали да ме пуснат на училище точно когато съм навършил 6 години (роден съм на 14-ти септември), щото съм можел да чета и смятам. Леличките от детската градина са навивали майка ми да ме праща на училище тогава, да не ми бави развитието, щото съм бил по- напред от другите деца в градината. Тя е ОТКАЗАЛА КАТЕГОРИЧНО, ЗА КОЕТО СЪМ И БЛАГОДАРЕН.
Та... гласувах за 2003 - както каза някой - всяко нещо с времето си.
П.П. Да ти е жива и здрава симпатичната щерка, пък дали една година по- рано или по- късно не е чак толкова важно
Та... гласувах за 2003 - както каза някой - всяко нещо с времето си.
П.П. Да ти е жива и здрава симпатичната щерка, пък дали една година по- рано или по- късно не е чак толкова важно

-
- Автомобил:
- Двигател:
Виж сега моето мнение макар и субективно е въпреки че е малко детето и не показва толкова силно желанието си към дадено начинание трябва със своята съпруга да усетите по някакъв начин нуждата и интересите на детето а иначе това с 1 год. по рано или късно не променя според мен толкова нещата. Детето само показва нуждата си от контакт с други деца и обстоятелства просто е хубаво да усетите момента не се затормозявай мисля че не това ще промени неговото "усещане" за нещата. Аз мисля че детето само търси средата си просто а родителите сами усещайки по самите тях разбират какво е небходимо да направят за детето си.
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
musura написа:Аз я попитах с кои деца иска да е и тя иска да си е с приятелите от яслата - демек с 2003-ти набор.
Иначе аз лично голям рев ревах на първият ми 15-ти септемвриПочти със шутове ме закараха до училището
А честно казано, лятото преди да тръгна на училище го помня като днес - беше супер и през цялто време имах усещането, че от тук на татък - край с веселбата и игрите
Абе незнам и аз кое е правилното решение. Гледам, че и вие сте 50/50Ужас! Щеше да е по-лесно, ако имаше превес на едната полвина
Ти сам си си отговорил на въпроса. При мен беше същото - нашите ме попитаха дали искам да тръгна на 6 годинки, или на 7. От детската градина ме караха да тръгна още на 6, защото бях по-напред от другите деца - вече можех да чета и да пиша, да събирам и изваждам. Аз избрах още една година детство, и точно така я почувствах - беше една от най-щастливите ми години. Наистина, през цялото време имах усещането, че е последната ми "истински детска, безгрижна" година, прекарах я почти изцяло на село, и още я помня

Искам да ти кажа, че усещането за време е много относително. Може би сте забелязали, как колкото повече пораствате, толкова по-бързо почва да тече времето. Замислете се: на 6г, ти даваш на детето си още една година детство, която обаче за него се равнява на 1/6 от живота му! За едно 6 годишно дете 1г е страшно дълго време. От друга страна, когато е на 20, същата тази 1г, с която "изостава", вече е 1/20 от живота му, и минава много по-бързо, много по-лесно се наваксва.
Така че, гласувах за набор 03, още повече, че и това е решението на детето, което е най-важното!
- slavi tsvetkov
- Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
- Двигател: 2023
- Контакти:
- koko jumbo
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”