п.с Рено Клио 1.2 1993 година
yoan4o написа:Не разполагам с Шваке в момента, но сумата би трябвало да бъде около 1500лв. макс., в зависимост от екстрите на колата!
lucky7o написа:yoan4o написа:Не разполагам с Шваке в момента, но сумата би трябвало да бъде около 1500лв. макс., в зависимост от екстрите на колата!
швакето няма нищо общо с цените в бг,има примерно същото рено за 1000 лв се продава ,а има и за 3000 ... Швакето се актуализира всеки месец и се изпраща на застрахователите,така поне ми обясни тоз пич дето ми прави огледа,но каза,че и той няма представа каква е сумата
boreto1977 написа:извинявам се ,че ползвам темата на колегата,но понеже и аз съм на тоя хал ,някой знае ли горе-долу колко време след огледите изплашат щетите .и по-конкретно БУЛ ИНС![]()
Чл. 18. (1) Обезщетението по задължителната застраховка "Гражданска отговорност" на автомобилистите се определя и изплаща от застрахователя в 15-дневен срок, след като застрахованият или увредените трети лица са представили всички изискани документи, свързани с установяването на събитието и размера на вредите, но не по-късно от 3 месеца от датата, на която претенцията по застраховката е била заведена.
bobo7 написа:като си взимаш парите (май преди да си ги взел, след като разбереш колко ако не си доволен) мое да пуснеш и молба за прелажглеждане на сумат
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 46 госта