hooligans написа:hooligans написа:намери ми къде в закона пише, че не можеш да паркираш върху направен квадрат с жълта линия

Пичага , няма ли да се обосновеш ?
Ще ми цитираш закон или ще продължаваш да увърташ и да се правиш на интересен ?
hooligans написа:hooligans написа:намери ми къде в закона пише, че не можеш да паркираш върху направен квадрат с жълта линия
Ljubon написа:Bobi_S13 написа:...И къде пише, че е забранено спирането на жълта линия, колега Ljubon друго освен да ляляш и да подкрепиш думите си с реални доказателства не правиш.
Приятелю,
Тонът ти е непристоен, а въпросът ти - глупав! Тук не става дума за спиране на жълта линия, а за площ, заградена от жълта линия. И въпреки това ще бъда благороден с теб и ще ти дам жокер:
...(1) Маркировката на платното за движение бива надлъжна, напречна или друга.
(2) Към маркировката се отнасят линиите, знаците, надписите и други обозначения, нанесени на платното за движение....
Ти си тоя, който "ляля", а го мързи да попрочете малко, затова пуска теми за по-лесно и плаща глоби. Аз бях дотук в тази тема, спирам да пиша. Оправяй се без мен.brumbar4e написа:
...Аз знам, че незнанието не е управдание!!!
Бръмбарче,
Тази твоя крилата мисъл е много вярна!
Ето го доказателството:
ЦЪК
Чл. 37. Други видове маркировка:
N: 13 "Участък, забранен за паркиране." Очертава се с непрекъсната зигзагообразна жълта линия в края на платното за движение или с прекъсната жълта линия на бордюра или в края на платното за движение от външната страна на крайната линия.
N: 14 "Участък, забранен за спиране." Очертава се с непрекъсната жълта линия на бордюра или в края на платното за движение от външната страна на крайната линия.
ivo_555 написа:Е ма не мога да ви разбера - колчета, синджири, жълта линия, е те поне малко така не ви ли присветна че нещо там може и да е забранено паркирането??? Сега ревем!
ivo_555 написа:Е ма не мога да ви разбера - колчета, синджири, жълта линия, е те поне малко така не ви ли присветна че нещо там може и да е забранено паркирането??? Сега ревем!
haplio написа:ivo_555 написа:Е ма не мога да ви разбера - колчета, синджири, жълта линия, е те поне малко така не ви ли присветна че нещо там може и да е забранено паркирането??? Сега ревем!
Колега да взема да те питам - на паркинга на Билла като има колчета, синджири и непрекъсната линия - да вземем и там да не спираме щото нещо може да ни "присветне".
maxpayne написа: Същото важи и за пешеходна пътека, която добре си личи на снимката, макар и да е поизтрита.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта