Въпрос за зелена карта в чужбина

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Re: Въпрос за зелена карта в чужбина

Мнениеот Ljubon » Сря 11 авг 2010 13:37

Varbona написа:... или можем да считаме последващите ти коментари за чиста проба философстване. :wink:

Няма да има повече коментари от мен... В тази тема.
Темата се превърна в чат между двама ни.
Има и много други колеги, които са компетентни, нека се изкажат по въпроса и всеки може да прецени сам за себе си. :012:

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Сря 11 авг 2010 13:42

Varbona написа:Още седим в началото на спора - дай някакво доказателство относно собственото си твърдение, за страна от ЕС освен Англия, в която "Ти трябва да представиш някакви доказателства за влизането ти в съответната страна при евентуална проверка.", или можем да считаме последващите ти коментари за чиста проба философстване. :wink:
ВЕрбоне аз не знам за такова нещо в ЕС :lol: Ама колегата може да е по компетентен и с интерес ще чакам отговора :roll:

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Сря 11 авг 2010 13:51

Надявам се, че следващите коментари (в други теми) ще са в област, в която си компетентен (убеден съм че има и такива), а няма просто да хвърляш нещо в пространството и напразно да се опитваш да звучиш авторитетно. Това беше първоначалната ми цел, а впоследствие и да ти покажа че ролята на модератора не е тази, която опитваше да инсинуираш със загатването за триене на неудобни постове, а предпазването на потребителите от дезинформация. Ай рест май кейс.

ПП: РЕска, и аз ще чакам някой компетентен.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”