[quote="znainainai"]Колеги за да си спестите филмът във който съм в момента не купувайте от Техномаркет ..............
Техномаркет съм го отписал отдавна,там си продават най-големите боклуци и изобщо не ги интересува клиента(всъщност ги интересува докато не му вземат парите)Имал съм проблеми с тяхна скъпа за класа си техника,правят се на луди за смешни неща.Сега толкова много загуби търпят от мен само,че не е истина.Дизайнер съм в мебелна фирма и съм отказал десетки клиенти да купуват от тях-направете си сметка само колко струват уредите за една кухня,фурни,котлони, хладилници и т.н.Само влезте в магазина и вижте как запустява и си направете изводи защо е така.И за последно за да не си скъсявате живота присъединявам се към znainainai -Колеги,не купувйте нищо от Техномаркет!

За бога колеги не КУПУВАЙТЕ !!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: За бога колеги не КУПУВАЙТЕ !!!!
simon написа:znainainai написа:.И за последно за да не си скъсявате живота присъединявам се към znainainai -Колеги,не купувйте нищо от Техномаркет!
Много точно и правилно, също така когато закупувате стока, независимо каква дали пералня или телевизор, дори и кафемашина, винаги питайте къде е сервиза, ако няма сервиз във града или близките уколия, подминете стоката ако трябва и магазина, за да може когато се развали уреда да го отнесете лично в сервиза и да имате достъп до самият сервиз или човекът който поправя уреда! А при колегата ЗнайНай проглема е че той няма личен контакт със лицето което му поправя лап-топа, ако имаше такова утношение досега да го бяха подменили устройството, или направо целият лап-топ! Много малко от нас обръщат внимание на сервизната част, защото все се надяваме да не се стига до там, и когато се стигне тряяя чакаме да отиде до София и после обратното и тем подобни глупости а транспортирането на такива стоки няма смисъл да коментирам как стават, щот и аз съм работил в тая дейност! Искренно съжалявам за случката на колегата ! и му пожелавам късмет от сега на татък и според мен тряя се подгони техническата част, Техното въобще не им пука, те пращат стоката на сервиза и чакат! А там в сервиза явно си накарват половера да го оправят, а по скоро се учат на човека на лап топа!

п.п По закон ако не поправят въпросният уред до 20 работни дни са длъжни да го подновят с нов или да върнат парите на колегата, съответно вноските който колегата е дал !
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
IceHeart написа:..................
п.п По закон ако не поправят въпросният уред до 20 работни дни са длъжни да го подновят с нов или да върнат парите на колегата, съответно вноските който колегата е дал !
Де да беше така. Днес е 28-мият работен ден и 38-мият от началото на одисеята във който е по сервизи. Считано от 19.07.2010г до ден днешен е бил във ръцете ми за около 24ч разделено на 3-те пъти в които съм го виждал. В други ден ще му струвам

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
но максимум 3 пъти
ако не се лъжа е ходенето на една стока по сервизи
иначе от мост съм доволен на моя телефон ( пак асус
) му изгоря дъното и го занесох в технополис Русе ( пак от там купен
) в четвъртък и на следващата седмица във вторник си го взех със сменено дъно
буквално за няколко дни
според мен проблема ще е в техномаркет

иначе от мост съм доволен на моя телефон ( пак асус

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Да ама вчера замина за 5-ти път в София 3 пъти за син екран и втори път за механични повреди причинени от некадърност на персонала във сервиза

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
И аз се обедих, че са пълни тапири
Когато си обзавеждах апартамента, отидох с нагласата да си купя от там телевизор, печка + плот, хладилник, микровълнова и пералня а продавача ми се правеше на интересен, все едно ще го моля да ми ги подарява
Само момичетата, които предлагат да си вземеш на кредит са учтиви в тоя магазин, а като разберат, че искаш да си платиш кеш, се връткат и веднага се покриват
Добре, че в крайна сметка нищо не си взех от тях 

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пеца, нали ти казах. Като ти писне да се занимаваш, само ми звънни и ще идем лично на разходка до централата на Техномаркет в София.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”