За поредния измамник !

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Re: За поредния измамник !

Мнениеот hooligans » Сря 25 авг 2010 23:41

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Сря 25 авг 2010 23:46

Аз си мисля че има схема.Та получателя заяви че иска пратката да пратя до " получаване в офиса на улица " Цар Симеон " на име Еди кой си там мухлю.Та аз си мисля че с това изчакване може би има познат който работи там.И целта му е аз да се откажа от калника като заявя да бъде бракуван и да плата стойноста на доставката от Търново до София.Да ама НЕ " батьовото ще си плата 12лв в 2те посоки и подараци ще чакаш по коледа Любчо " ...

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Чет 26 авг 2010 0:02

Бай Семо написа:Аз си мисля че има схема.Та получателя заяви че иска пратката да пратя до " получаване в офиса на улица " Цар Симеон " на име Еди кой си там мухлю.Та аз си мисля че с това изчакване може би има познат който работи там.И целта му е аз да се откажа от калника като заявя да бъде бракуван и да плата стойноста на доставката от Търново до София.Да ама НЕ " батьовото ще си плата 12лв в 2те посоки и подараци ще чакаш по коледа Любчо " ...

Нищо чудно, измекярите, какво ли няма да измислят.
Братле, според мен, да намерим колега от Търново да вземе пратката и после да ти я достави по някакъв начин.
така ще платиш 6 лв за транспорта и няма да се набутваш толкова много.
Незнам дали ще стане...

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Чет 26 авг 2010 0:10

hooligans написа:
Бай Семо написа:Аз си мисля че има схема.Та получателя заяви че иска пратката да пратя до " получаване в офиса на улица " Цар Симеон " на име Еди кой си там мухлю.Та аз си мисля че с това изчакване може би има познат който работи там.И целта му е аз да се откажа от калника като заявя да бъде бракуван и да плата стойноста на доставката от Търново до София.Да ама НЕ " батьовото ще си плата 12лв в 2те посоки и подараци ще чакаш по коледа Любчо " ...

Нищо чудно, измекярите, какво ли няма да измислят.
Братле, според мен, да намерим колега от Търново да вземе пратката и после да ти я достави по някакъв начин.
така ще платиш 6 лв за транспорта и няма да се набутваш толкова много.
Незнам дали ще стане...

Радваме предложението ти но аз вече одарих чертата и пожелах да ми върнат елемента обратно.Благодаря все пак за съдействието което предложи. :drunk :beer

Потребителски аватар
Evil_Master
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Evil_Master » Съб 28 авг 2010 17:22

Абсолютен дрисък е тоя и аман вече от такива келеша де хем ги сърби хем ги боли и после плащаш разходката на пратката за ей тоя де вее.Познат на скоро праща скоростна кутия за голф4 110-ка за 220лв и 33 дни седя и му начислиха и лихва и самата доставка беше 40-50 лв на едната посока, че напрао чудо стана и в крайна сметка плати около 120-130 лв за нещо де струва 220.И сега в твоя случай е така и при мен се е случвало подобно нещо.Кофти ситуация колега.Дано се спре вече с тея глупости.Другото дето мога да ти кажа като идея е ако имаш познат в мобилната компания дето му е телефона - номера - и да видиш тоя номер на кое име е и ако е неговото и си заслужава ( но в твоя случай не) иди и му напрей един зъболекарски разход непредвиден и готово и другия път да знае де ше се ебава с хората келемето.
Поздрави.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Съб 28 авг 2010 17:26

Заради такива се губи доверие и към други нови, но сериозни потребители :roll:

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Съб 28 авг 2010 17:34

Всичко приключи, аз си платих 12-те лева макар и дан ми стана приятно ще си продължа търговията и за напред пък дано дан се получава пак.Колега Evil_Master тоя ще го пребием а останалите кой ще ги пребие.Нема файда с бой не става.Да диша там и дан мизерства повече.В Надин ще му видят сметката mhihi ...

Потребителски аватар
Evil_Master
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Evil_Master » Съб 28 авг 2010 22:40

Колега 'Бай Семо' едно съм разбрал: туи дето с приказки не става с бой винаги се получава.Ей такива лайна тва им тря!Боя му е майката на такива, щото после темата ще се продължи от друг и от трети и от пети и накрая като се замислиш кво стаа.Но проблема не е в това с боя и истината, а в самосъзнанието на хората, което само по себе си е сложно и състояние и термин.Тез ще ги има винаги - в тва съм се обедил - въпроса е да си извадим поука и да ги различаваме - лаината от шоколада!....което реално е бая трудно и за тва е и апела - ''да се намери място за тея мизериики, де помрачават ежедневието на съфорумниците, в самия форум, щото останалото от ежедневието е достатъчно''....
Надявам се, съм разбран правилно.
Поздрави на момчетата от форума, който заслужават! :beat_butt2

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Нед 29 авг 2010 0:21

да се намери място за тея мизериики, де помрачават ежедневието на съфорумниците, в самия форум, щото останалото от ежедневието е достатъчно''....

Има логика :drunk

Върни се в “ОФФ-Топик - други”