Офис стол

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Един
Автомобил:
Двигател:

Re: Офис стол

Мнениеот Един » Съб 11 сеп 2010 18:46

petpetep, всичкото хубаво, но кой ми гарантира, че няма да са китайски само защото така са ми казали? Много фирми обичат да измислят легенди за италиански и др. произход на чисто китайски творби. Доста фирми дори умишлено измислят подвеждащи свои "марки" и по-невнимателният клиент лесно се хваща.

Потребителски аватар
D'oh
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот D'oh » Нед 12 сеп 2010 2:56

виж в АЙКО или в дружба 1 до ОМВ-то то е за мебели но има и офис столове, може също да видиш в КОМО. Успех!

petpetep
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот petpetep » Нед 12 сеп 2010 8:06

Вярно е, че фирмите лъжат. По-трагичното е, че фирмите не знаят дори според законите на милата ни родина, че всяка нова стока се продава с гаранция минимум 2 години. Ако видите нещо с 6 месеца гаранция да знаете, че е китайче :)

Аз съм си решил проблема като съм оказал кой стол какъв е, освен това не ги смесвам с останалите. Вариант за разпознаване е и като се загледате как е хванат подлакътника към седалка и облегалка, ако е хванат с винт и особено ако има декоративно капаче (независимо дали е черно или хромирано) веднага трябва да ви светне лампичката.

Наистина когато се тръгне по магазините се лъже поголовно, но затова има интеренет, пратете запитване по емайл на няколко фирми и ще получите отговор.

Колелца се продават обикновени и гумирани, цените предполагам ще са в диапазона 20(обикновени)-30(гумирани)лв, но си носете и едно колелце като търсите, защото има два размера, на едните вложката към кръстачката е с диаметър 10 mm, а на другите 11 mm.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”