За какво сме им на ЕС?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
За какво сме им на ЕС?
Кажете си мнението, според вас защо Европейския Съюз ще ни приеме, следкато не отговаряме на никакви изисквания и привидно изобщо не им трябваме, нито те са "добрите самаряни"

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
АЕЦ-а братко и куп други неща който им пречат, военната промишленост пребахме, евтина работна ръка - супер ниски заплати - представи си един инвеститор идва купува евтина земя, строи завод - изнася си стоката и си я продава на евро цените и плаща тука 300лв заплата а в ЕС би трябвало 3000евро - на колко печалба ще е той или пък дето всеки разправя като влезем ще ни оправят заплатите - ТОВА ВЯРВАТЕ ЛИ ГО???? Ще паднат митата и ЕС ще си продават стоките на по ниски цени подкопавайки родното производство( което е останало още). Според мене със и без ЕС пак ще сме си на едно дередже- ЗЛЕ. кажете не съм ли прав????? 

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- Sara_Bold
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
hristian37 написа:АЕЦ-а братко и куп други неща който им пречат, военната промишленост пребахме, евтина работна ръка - супер ниски заплати - представи си един инвеститор идва купува евтина земя, строи завод - изнася си стоката и си я продава на евро цените и плаща тука 300лв заплата а в ЕС би трябвало 3000евро - на колко печалба ще е той или пък дето всеки разправя като влезем ще ни оправят заплатите - ТОВА ВЯРВАТЕ ЛИ ГО???? Ще паднат митата и ЕС ще си продават стоките на по ниски цени подкопавайки родното производство( което е останало още). Според мене със и без ЕС пак ще сме си на едно дередже- ЗЛЕ. кажете не съм ли прав?????
Абсолютно си и прав и поради всичко това съм сигурна,че ще ни приемат на 1 януари 2007г.Ние сме им необходими за "освежаване" на икономиката им!
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
hristian37 написа:АЕЦ-а братко и куп други неща който им пречат, военната промишленост пребахме, евтина работна ръка - супер ниски заплати - представи си един инвеститор идва купува евтина земя, строи завод - изнася си стоката и си я продава на евро цените и плаща тука 300лв заплата а в ЕС би трябвало 3000евро - на колко печалба ще е той или пък дето всеки разправя като влезем ще ни оправят заплатите - ТОВА ВЯРВАТЕ ЛИ ГО???? Ще паднат митата и ЕС ще си продават стоките на по ниски цени подкопавайки родното производство( което е останало още). Според мене със и без ЕС пак ще сме си на едно дередже- ЗЛЕ. кажете не съм ли прав?????
Значи според теб ще бъдем нещо като малък Китай за тях...и аз не мога да намеря друга причина, освем тази, за да ни наложат забрана върху производството на малкото останали български стоки, а и за тях сме пазар, вярно е....но Литва, Латвия и Естония не им ли стигат, аз дочух, че след приемането им, хората масово са емигрирали да работят в по-богатите страни от ЕС....накратко май ЕС изпълнява ролята на циганина, който купува Москвич за 100лв, за да го разфасова и издаде на вторични суровини с печалба от 300лв

- versace
- Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
- Двигател: 320 CDI 224 Hp
Много плоско разсъждение, въпреки че не е разсъждение а наизустена теза (да не се засегнеш ама е така). Това твое мнение не почива на някакви експертни знания, впечатления и наблюдения, а по-скоро на това че някой някъде е казал и някой е чул за нещо дето някой друг му го е казал.
Правилния отговор е САНИТАРЕН КОРДОН!
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”