Мтел - измама може би ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Мтел - измама може би ?

Мнениеот Tyan » Сря 29 сеп 2010 10:42

Просто си сменят билинга .... нормално е ... няма да минете метър споко :)

Потребителски аватар
Bubetooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bubetooo » Сря 29 сеп 2010 10:49

Аз съм си доволна... правя си сметки,плащам си ги.. не са ми виновни мтел,глобул и т.н.
А това сега за сметката,че не можеш да си я провериш.. е все тая ти си я направил вече.. пък колко е,ще разбереш после!
На мен ми се обади едно момченце,още в началото да ми каже...
Иначе фактурата ми закъсня с 3 дни и пак ми се обадиха,аз им казах едно голямо Благодаряяяяяяя...защото иначе изпусках срока... :applause:
Точни са според мен... (в повечето време)

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Сря 29 сеп 2010 10:56

Отдавна се знае, че Мтел си надписват сметките, за съжаление алтернативата с другите оператори не е по-добра.
Между другото при последното земетресине в София 1 час не можех да набера никого - явно мрежата е проектирана за потребление на 4-5% от абонатите в дадена клетка максимум

Потребителски аватар
Birdie
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Birdie » Сря 29 сеп 2010 10:56

Абе не ги знам какво сменят, ама от вчера какво преебаха системата, пратиха ми некъв смс да съм ги извинял за забавянето на фактурирането, след което телефона блокира тотално и двойния режим, т.е. 3G мрежата им не зацепва изобщо, същото и при една колежка, та тя ме светна от настройките на телефона да мина в режим на мрежата само GSM, а не двоен и се оправи....но днес още не става, мина ли в режим двоен пак нищо, не мога да набирам и като ми звънят казва че ми е изключен тел., а той НЕ Е
Да ги сменят у Бакърената, да ги сменят!

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Сря 29 сеп 2010 10:57

Колко и да ни надпишат все ще си ги платиме! Така че, и да ревеме и да не упрявия нема! Кой е казал че няма да ни ударят в сметката!По 20 стотинки от абонат 2 милиона по 20 стотинки, пак ще изкарат некой лев! Така че радвайте се да не е повече! Дали М-тел дали Глобул, дали Виваком, всички са от една майка раждани :mrgreen: Аз лично се надявам да не ме товарят много

Потребителски аватар
OvivO
Автомобил: какъвто си искам
Двигател: с който си искам

Мнениеот OvivO » Сря 29 сеп 2010 11:08

maxpayne написа:Между другото при последното земетресине в София 1 час не можех да набера никого - явно мрежата е проектирана за потребление на 4-5% от абонатите в дадена клетка максимум

При земетресение около 100% от регистрираните абонати в клетката започват да звънят веднага на роднини, приятели и познати, за да ги попитат дали са усетили земетресението, дали са добре. Това води до претоварване на клетката и съответно до невъзможност да набереш. В такива случаи се изисква да опиташ отново и отново, докато се получи. Получава се ефекта от Нова година, когато всички звънят да се поздравяват.

Birdie написа:Абе не ги знам какво сменят, ама от вчера какво преебаха системата, пратиха ми некъв смс да съм ги извинял за забавянето на фактурирането, след което телефона блокира тотално и двойния режим, т.е. 3G мрежата им не зацепва изобщо,

Двата проблема не са свързани - единият е за фактурирането, а другият евентуално е проблем с 3G мрежата за някакъв период от време.
Другото е, че понякога телефоните не са достатъчно умни, когато се ползва network dual mode ( 2G & 3G ) - без значение какъв телефон използвате! Ако са вързани на 3G и го изгубят, не са достатъчно хитри да се вържат веднага на 2G!

Потребителски аватар
RoadRunner
Автомобил: VW Golf
Двигател: ASZ 2003

Мнениеот RoadRunner » Сря 29 сеп 2010 11:12

Усещам, че ще има яко :seeex

Потребителски аватар
KingoftheROAD
Автомобил: VW Transporter T4 1995
Двигател: ACU
Контакти:

Мнениеот KingoftheROAD » Сря 29 сеп 2010 11:15

Аз също получих СМС, че сметката ми ще закъснее. Но и го момента не е излязла. Освен това май договора ми изтича тези дни и трябва да видя какво става, още преди седмица - 10 дена ми казаха, че нямали достъп до системата в офис на Мътела. Та да видим...

blinder
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blinder » Сря 29 сеп 2010 11:34

KingoftheROAD написа:...Освен това май договора ми изтича тези дни и трябва да видя какво става, още преди седмица - 10 дена ми казаха, че нямали достъп до системата в офис на Мътела. Та да видим...

Това за преподписването не се безпокой, по тяхна вина/причина не си успял да си преподпишеш договора, така че ще има удължен период на тази услуга.

Потребителски аватар
zloby3400
Автомобил: Golf III
Двигател: AEK 1996
Контакти:

Мнениеот zloby3400 » Сря 29 сеп 2010 11:46

Четох в един вестник че Мтел са станали жертва на хакерска атака и са загубили голяма част от информацията за клиентите си и затова не могат да издават фактури. Сега с тези СМС-и в който ти искат ЕГН-то ме навежда на мисълта че може и да е вярно !!!

blinder
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blinder » Сря 29 сеп 2010 11:49

zloby3400 написа:Четох в един вестник че Мтел са станали жертва на хакерска атака и са загубили голяма част от информацията за клиентите си и затова не могат да издават фактури. Сега с тези СМС-и в който ти искат ЕГН-то ме навежда на мисълта че може и да е вярно !!!

Пълни глупости mhihi
Това е някаква разработка на военните :applause:, долни конспирации :lol:
Изображение

Последна промяна от blinder на Сря 29 сеп 2010 11:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
yoan4o
магистрален бандит
Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
Двигател: Много газ и всичко ток

Мнениеот yoan4o » Сря 29 сеп 2010 11:49

zloby3400 написа:Четох в един вестник че Мтел са станали жертва на хакерска атака и са загубили голяма част от информацията за клиентите си и затова не могат да издават фактури. Сега с тези СМС-и в който ти искат ЕГН-то ме навежда на мисълта че може и да е вярно !!!

:063:
В кой вестник го чете това!?
Галерия, Шок...?!
:063:

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Сря 29 сеп 2010 11:53

най вероятно :lol: :lol: :lol:
Обама е виновен :idea: