Мтел - измама може би ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Мтел - измама може би ?
Просто си сменят билинга .... нормално е ... няма да минете метър споко 

- Bubetooo
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм си доволна... правя си сметки,плащам си ги.. не са ми виновни мтел,глобул и т.н.
А това сега за сметката,че не можеш да си я провериш.. е все тая ти си я направил вече.. пък колко е,ще разбереш после!
На мен ми се обади едно момченце,още в началото да ми каже...
Иначе фактурата ми закъсня с 3 дни и пак ми се обадиха,аз им казах едно голямо Благодаряяяяяяя...защото иначе изпусках срока...
Точни са според мен... (в повечето време)
А това сега за сметката,че не можеш да си я провериш.. е все тая ти си я направил вече.. пък колко е,ще разбереш после!
На мен ми се обади едно момченце,още в началото да ми каже...
Иначе фактурата ми закъсня с 3 дни и пак ми се обадиха,аз им казах едно голямо Благодаряяяяяяя...защото иначе изпусках срока...

Точни са според мен... (в повечето време)
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Отдавна се знае, че Мтел си надписват сметките, за съжаление алтернативата с другите оператори не е по-добра.
Между другото при последното земетресине в София 1 час не можех да набера никого - явно мрежата е проектирана за потребление на 4-5% от абонатите в дадена клетка максимум
Между другото при последното земетресине в София 1 час не можех да набера никого - явно мрежата е проектирана за потребление на 4-5% от абонатите в дадена клетка максимум
- Birdie
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе не ги знам какво сменят, ама от вчера какво преебаха системата, пратиха ми некъв смс да съм ги извинял за забавянето на фактурирането, след което телефона блокира тотално и двойния режим, т.е. 3G мрежата им не зацепва изобщо, същото и при една колежка, та тя ме светна от настройките на телефона да мина в режим на мрежата само GSM, а не двоен и се оправи....но днес още не става, мина ли в режим двоен пак нищо, не мога да набирам и като ми звънят казва че ми е изключен тел., а той НЕ Е
Да ги сменят у Бакърената, да ги сменят!
Да ги сменят у Бакърената, да ги сменят!
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Колко и да ни надпишат все ще си ги платиме! Така че, и да ревеме и да не упрявия нема! Кой е казал че няма да ни ударят в сметката!По 20 стотинки от абонат 2 милиона по 20 стотинки, пак ще изкарат некой лев! Така че радвайте се да не е повече! Дали М-тел дали Глобул, дали Виваком, всички са от една майка раждани
Аз лично се надявам да не ме товарят много

- OvivO
- Автомобил: какъвто си искам
- Двигател: с който си искам
maxpayne написа:Между другото при последното земетресине в София 1 час не можех да набера никого - явно мрежата е проектирана за потребление на 4-5% от абонатите в дадена клетка максимум
При земетресение около 100% от регистрираните абонати в клетката започват да звънят веднага на роднини, приятели и познати, за да ги попитат дали са усетили земетресението, дали са добре. Това води до претоварване на клетката и съответно до невъзможност да набереш. В такива случаи се изисква да опиташ отново и отново, докато се получи. Получава се ефекта от Нова година, когато всички звънят да се поздравяват.
Birdie написа:Абе не ги знам какво сменят, ама от вчера какво преебаха системата, пратиха ми некъв смс да съм ги извинял за забавянето на фактурирането, след което телефона блокира тотално и двойния режим, т.е. 3G мрежата им не зацепва изобщо,
Двата проблема не са свързани - единият е за фактурирането, а другият евентуално е проблем с 3G мрежата за някакъв период от време.
Другото е, че понякога телефоните не са достатъчно умни, когато се ползва network dual mode ( 2G & 3G ) - без значение какъв телефон използвате! Ако са вързани на 3G и го изгубят, не са достатъчно хитри да се вържат веднага на 2G!
- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Усещам, че ще има яко 

- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
Аз също получих СМС, че сметката ми ще закъснее. Но и го момента не е излязла. Освен това май договора ми изтича тези дни и трябва да видя какво става, още преди седмица - 10 дена ми казаха, че нямали достъп до системата в офис на Мътела. Та да видим...
KingoftheROAD написа:...Освен това май договора ми изтича тези дни и трябва да видя какво става, още преди седмица - 10 дена ми казаха, че нямали достъп до системата в офис на Мътела. Та да видим...
Това за преподписването не се безпокой, по тяхна вина/причина не си успял да си преподпишеш договора, така че ще има удължен период на тази услуга.
- zloby3400
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AEK 1996
- Контакти:
Четох в един вестник че Мтел са станали жертва на хакерска атака и са загубили голяма част от информацията за клиентите си и затова не могат да издават фактури. Сега с тези СМС-и в който ти искат ЕГН-то ме навежда на мисълта че може и да е вярно !!!
zloby3400 написа:Четох в един вестник че Мтел са станали жертва на хакерска атака и са загубили голяма част от информацията за клиентите си и затова не могат да издават фактури. Сега с тези СМС-и в който ти искат ЕГН-то ме навежда на мисълта че може и да е вярно !!!
Пълни глупости

Това е някаква разработка на военните

Последна промяна от blinder на Сря 29 сеп 2010 11:51, променено общо 1 път.
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
zloby3400 написа:Четох в един вестник че Мтел са станали жертва на хакерска атака и са загубили голяма част от информацията за клиентите си и затова не могат да издават фактури. Сега с тези СМС-и в който ти искат ЕГН-то ме навежда на мисълта че може и да е вярно !!!

В кой вестник го чете това!?
Галерия, Шок...?!

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
най вероятно
Обама е виновен

Обама е виновен

Върни се в “ОФФ-Топик - други”