Здравейте, колеги!
Както на много от вас, така и на мен във вените ми тече високооктанова кръв. Обичам да си настъпвам колата, но не искам в града или на междуградските пътища. Опасно, противозаконно и пр и пр други работи, и най-важното - Не го смятам за правилно.
До колкото знам по пистите в западните държави можеш да си платиш такса и да си караш както искаш. Интересува ме това може ли да се направи на пистата Дракон при калояново. Порових из сайта им, но не намерих нищо за самостоятелно каране.
Та ако някй знае дали мога да ида, да си платя и да карам, а и ако знае цената за вход нека каже.
Мерси!

Писта Дракон
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Re: Писта Дракон
Питай колегата VENTO 

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
http://www.facebook.com/Dracon.bg?ref=ts
Напомняне за този уикенд - Национален Шампионат за Туристически Автомобили, VI-ти къг, "Дракон II"
Напомняне за този уикенд - Национален Шампионат за Туристически Автомобили, VI-ти къг, "Дракон II"
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Дракон 2 си е Дракон, нали?? 

Колега има т.нар Open Track Day, през които можеш да отидеш и да си платиш да караш. Трябва обаче да си ги следиш в календара на сайта на пистата. Не съм съм гледал, но си мисля че за тази година може и да няма повече такива дни. Иначе колегат Венто е редовен там 

- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
отворени има целогодишно.... просто трябва да се следи кога са ..отива... плащаш 20 кинта ...и джиткаш докато взривиш нещо 

- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Хаха, мерси, колеги! Едно от нещата, които ме притесняваха е входът, но ако е 20 лв няма проблем.
- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Ако входът те притеснява... наистина не ходи! Той ти е последен дерт и разход... колко пари отиват за гориво, гуми, накладки... 20лв. за каране и 5лв. за вход са капка в морето в сравнение с тях! 

- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Хаха, знам, колега. Мисълта ми беше да не обявят вход от порядъка на над 100 или нещо от тоя род. Знам как вървят части и гориво, все пак от 4 години съм с Г3 ГТИ. Не е ефтино 

- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Няма кой да ти обяви такъв вход, то си има тарифи и не са променяни от 2006г. (само по едно време беше безплатно - за реклама).
Ти може да знаеш цените на частите, но не знаеш колко бързо се хабят на писта...
И не се оплаквай от цени, защото все пак караш 4-цилиндров мотор. Аз с тоя 6-цилиндров, всеки ден се изумявам от цени
Вчера купих фланец на водата, който е пред блока - навсички мотори е 10-20лв., на VR6 - 110лв. АКО ЩЕШ! И всички останали цени на V5 и VR6 са по 3 или по 5 на 4-цилиндров мотор 
Ти може да знаеш цените на частите, но не знаеш колко бързо се хабят на писта...

И не се оплаквай от цени, защото все пак караш 4-цилиндров мотор. Аз с тоя 6-цилиндров, всеки ден се изумявам от цени

- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Разбрах каквото ме интересуваше. КЛЮЧ
Върни се в “ОФФ-Топик - други”