azrod написа:Ем дайте да правим направо една голяяяяяяяяяяяма форумна заявка и със сигурност ще има далавера в цената
ISRalien написа:В студентски град, от страни на 9-ти блок имаше един склад.. Ама не беше на durex, ами.. кви бяха.. Не помня, но си е склад за презервативи.
Не мисля, че винаги има хора, само като зареждат... Но през голяма част от деня има де
Сподели цените като намериш, да събираме обща поръчка
Nafta написа:Е вие искате да друсате съвсем без пари бре...![]()
Щом 3-4 лева са ви много за тия принадлежности
6669 написа:Nafta написа:Е вие искате да друсате съвсем без пари бре...![]()
Щом 3-4 лева са ви много за тия принадлежности
Мне просто жените с който ги използваме не заслужават толкова
не знам ко я траете тая тема, хем контакти на дюрекс дадоха тука...Pichaga написа:последните...а усетете се бре
Nikkolay написа:ISRalien написа:В студентски град, от страни на 9-ти блок имаше един склад.. Ама не беше на durex, ами.. кви бяха.. Не помня, но си е склад за презервативи.
Не мисля, че винаги има хора, само като зареждат... Но през голяма част от деня има де
Сподели цените като намериш, да събираме обща поръчка
за LIBRA-та ли говориш![]()
п.п. Някой ако намери нещо, нека пише наистина да направим една голяма поръчка
batmilko написа:не знам ко я траете тая тема, хем контакти на дюрекс дадоха тука...Pichaga написа:последните...а усетете се бре
слагйте черво от пръч
с тоя ОООООлабен офф, некой ООООлабват само тука, шото нема отде да си земат капути... , други па имат запаси за военно време, ма нема ко да ги праат...Pichaga написа:batmilko написа:не знам ко я траете тая тема, хем контакти на дюрекс дадоха тука...Pichaga написа:последните...а усетете се бре
слагйте черво от пръч
нали олабихме оффа![]()
само предупаржедавам
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта