Новата ми играчка :)

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
prasky
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот prasky » Съб 24 юни 2006 22:38

готин е :) чеситто!досега не съм виждал такъв,краднали са дизйана на Моторола Л7 Сливър

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Съб 24 юни 2006 23:01

Мда убав е ЖиСиеМа, дано да му кара повече батерията,
а иначе тънкия телефом си е тънък, сега съм Моторола Л7, (преди бех с Нокия 3230), и си е супер, ся ако искаш екстри кат' нокията забрайй, ама поне не ми пречи из джобовете :wink:

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Нед 25 юни 2006 0:15

madcap написа:ама поне не ми пречи из джобовете :wink:

Е това е и моята идея :) Имам смартфон Qtek - има тонове софруер и екстри за него, но така или иначе след втората седмица ми омръзна да го човъркам и освен за говорене и отвреме на време да запиша някоя задача в календара, за друго не го ползвах :) И за какво да го мъкна с мен този тукмак? :) Сега съм решил да го вградя в колата и да си го ползвам за GPS навигация, MP3 плеър към музиката вътре и евентулано за постоянен телефон с отделна карта, към който да си пренасочвам повикванията, докато съм в движение :) Проблема е, че немога да го измисля така, че да стане удобно и готино - искам да му изнеса клавиатърата на волана, или поне да е по-голяма и удобна за работа в движение, да ми спира музиката, когато звънне и да мога да чувам разговора през говорителите на колата и т.н. :)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”