Ето на какво се натъкнах в Ауди форума :
ТЕМПОМАТ / АВТОПИЛОТ(GRA) комплект с лост или само кабелен сноп за дооборудване на вашите автомобили
***** на нови, най-ниски цени почти без пари и то оригинални части*****
Това е най-хубавият подарък който можете да направите на своя автомобил, тоест на вас. А удоволствието след това е неописуемо.
Също така тази екстра дига цената на автомобила при евентуална продажба.
Предлагам и оригинални кабелни снопове, тоест ако си имате лоста с необходимата функция темпомат можете да си поръчате и само кабелният сноп. Той е оригинален точно определен за вашия автомобили и се доставя с опътване за монтаж.
Възможен монтаж при мен София.
Цената е дадена на целия комплект (лост + кабелен сноп) и на кабелния сноп (ако на някой му трябва само снопа и си има лоста)
Има ли наистина такова нещо което да си струва парите и да е безопасно за поставяне без риск за някакви повреди от поставянето му ?

Поставяне на темпомат - съвет
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Поставяне на темпомат - съвет
Нещо не видях цената? 

- bobar
- Автомобил: Passat B6 2.0 TDI
- Двигател:
.... а пък ето аз на какво се натъкнах в нашия форум:
viewtopic.php?f=48&t=133116&hilit=%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82
Човека е един и същ.Vaskoto1 ми каза , че бил читав и е монтирал темпомат продаден от него .
Бих искал хората който са си слагали допълнително темпомат от nobody_lbg да споделят мнения ,че и аз се глася да ъпгрейдвам.
Поздрави
viewtopic.php?f=48&t=133116&hilit=%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82
Човека е един и същ.Vaskoto1 ми каза , че бил читав и е монтирал темпомат продаден от него .
Бих искал хората който са си слагали допълнително темпомат от nobody_lbg да споделят мнения ,че и аз се глася да ъпгрейдвам.
Поздрави
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Е какво значи читаво-нечитаво или безопасно.
Този продава нови оригинални лостчета за мигачи с копчетата за темпомат + кабели.
Взимаш, монтираш и готово.
Даже по-скоро важното е кой ще го монтира, макар че за безопасността няма значение, той като се монтира или ще работи или не. Няма такова положение като лошо монтиран и колата примерно да си набира сама.
Този продава нови оригинални лостчета за мигачи с копчетата за темпомат + кабели.
Взимаш, монтираш и готово.
Даже по-скоро важното е кой ще го монтира, макар че за безопасността няма значение, той като се монтира или ще работи или не. Няма такова положение като лошо монтиран и колата примерно да си набира сама.
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Ами колкото и странно да ви звучи сложих ксенон и ми изгоряха чистачките.
След 3то моточе и похарчени над 1000 лева ме накараха да си сваля ксенона и вече година и половина нямам проблем. Питам дали някой е виждал слагал и дали има впечатления от тях. Цената ако не се лъжа е около 200 лева с монтажа при човека, който ги продава.
След 3то моточе и похарчени над 1000 лева ме накараха да си сваля ксенона и вече година и половина нямам проблем. Питам дали някой е виждал слагал и дали има впечатления от тях. Цената ако не се лъжа е около 200 лева с монтажа при човека, който ги продава.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”