Но нещо не става вече 3 дена седи и не може да се чегърта, а се получиха някакви червени точици.
Кажете някви рецепти за кокосов орех
Източва се сока, счупва се и след това какво се прави за да е вкусен за ядене?

hooligans написа:тва го четох, но явно не е това начина
scuba написа:hooligans написа:тва го четох, но явно не е това начина
виж ся,, един съвет... аз ловя такива неща на порфтейл...ловя риба на портфейл.. купувам кокоси на портфейл.. отиваш в нагазина с портфейла.. и си хваща филе от акула, изичстен сафрид или кокосови стърготини... те такива неща..
нема нужда да се мъчиш... тая работа е за тъмнокжите
hooligans написа:scuba написа:hooligans написа:тва го четох, но явно не е това начина
виж ся,, един съвет... аз ловя такива неща на порфтейл...ловя риба на портфейл.. купувам кокоси на портфейл.. отиваш в нагазина с портфейла.. и си хваща филе от акула, изичстен сафрид или кокосови стърготини... те такива неща..
е що не си фана и оная гняс на портфейл, ами я готви...![]()
Скубич, има неща, който ми е по мерак да си ги сготвя сам, а някой да ми ги е сдъфкал
scuba написа:hooligans написа:scuba написа:hooligans написа:тва го четох, но явно не е това начина
е що не си фана и оная гняс на портфейл, ами я готви...![]()
Скубич, има неща, който ми е по мерак да си ги сготвя сам, а някой да ми ги е сдъфкал
Точно на портфейл я фанах.. Не съм влизал да я гоня по моретатаПросто след хващането я сложих в тенджера
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта