Аз имам пък следния проблем от подобен характер:
На настоящия ми адрес - апартамент, моя собственост, са регистрирани 2 други лица.
1. Любовницата на стария собственик, която той вече я е бил изпъдил от там когато купувах апартамента, т.е. вече не му е любовница.
2. Бившия съпруг на дъщерята на стария собственик.
Проблема е че почти всеки месец идват писма от разни банки, адресирани до горните двама че дължат пари и т.н. След това писмата започнаха да са от разни частни фирми за събиране на дългове.
Последно вече 3 пъти идват и направо, частни садии изпълнители да описвали имущество.... аз съответно им казвам, че тука не живеят вече тези хора.... Последния път беше някъв от районен съд. Човека и той си записа, че горепосоените не живеят на адреса.
Та каква е процедурата и какво трява да направя, че тези лица да не се водят на моя адрес.
Стария собственик казва че не ги знае каде са.

Временна адресна регистрация- филм за манИАци
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- joro_tt
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Временна адресна регистрация- филм за маняци
Последна промяна от joro_tt на Сря 27 окт 2010 21:26, променено общо 1 път.
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
joro_tt написа:Та каква е процедурата и какво трява да направя, че тези лица да не се водят на моя адрес.
Искрено ти съчувствам за тоя ад.Такава процедура няма, сам по себе си не можеш да направиш нищо.Предполагам скоро бившите адресанти ще си събират зъбите със счупени пръстчета, а когато всички детективи се изредят, и убедят че не са на адреса ще те оставят на мира.
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
Тази тема е полезна и аз ще споделя подобен проблем. Преди години бях студент в Свищов /купона е голям там/ и се регистрирах периодично в местния хотел. Скоро ми се наложи да си извадя от нашата община документ удостоверяващ, че живея там, където живея.
Каква беше изненадата, когато служителката ми изтърси, че се водя в Свищов, що там викам на каката, тя отговаря - ей тука на монитора така пише. Излиза, че където и да се регистрираш като посетител на хотел автоматично ставаш гражданин на съответното населено място. Чудесно, но след това никой не си прави труда да те отпише. Абе, дееа и държавата. 

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
за какво ви е да се регистрирате еди къде си?
ако е да свършите еди какво си айде - ама ей така от мерак?
струва ли си мъките с всичките УМСТВЕНО БАВНИ институции
аз съм в Бургас от 4 години и не ми дреме на шурата къде съм регистриран
ако искам на луната ще ида само газ да има
ако е да свършите еди какво си айде - ама ей така от мерак?
струва ли си мъките с всичките УМСТВЕНО БАВНИ институции
аз съм в Бургас от 4 години и не ми дреме на шурата къде съм регистриран
ако искам на луната ще ида само газ да има
- heimdal
- Автомобил: VW Polo
- Двигател: 1997
Re: Временна адресна регистрация- филм за маниаци
Филма е за маниаци
Това е интересно решение
Какво ще направи полицията според теб ? Ще им напише акт за административно нарушение?
Aneto написа:Просто ако на този адрес, който ти е нужен имаш приятел /или в случая ако е за детска градина - може и човек, който живее в района/ - та той те пише на своя си адрес, все едно че те е взел в неговия апартамент да живееш - и получаваш адресна регистрация - толкоз
Това е интересно решение

kalinveliki написа:Не че темата е актуална, но нотариален акт, декларация от собственик не са документи вписани в закона!!!
Те са препоръчителни и с желателен характер въведени са от администрацията.
Просто се подава декларацията и като ви поиска нот. акт и други и казвате че такова нещо в закона няма и да не ви губи времето. Ако откаже, вдигате грандиозен скандал и чакате доато дойде Полиция да ви съдейства.
Какво ще направи полицията според теб ? Ще им напише акт за административно нарушение?
- calm
- Автомобил: VW PASSAT B5
- Двигател: 1.8T
- Контакти:
Re: Временна адресна регистрация- филм за маниаци
heimdal написа:Филма е за маниаци
Сори за правописната грешка- поправих се.
Писах на Гиньо Ганев за проблема. И... получих отговор по пощата

Втората простотия която поех (по- на горе обясних за какво правя това упражнение), беше, че не искаха да регистрират щерката на адреса, въпреки че имам сключен граждански брак. Адреса на детето вървял с адреса на майката

Взех жената, детето, кръщелните, акта за брак, камък от луната и тайните доклади на ЦРУ покрай Карибска криза, и стана работата.
Е, ако мога да нарека утешение това, че дъщеря ми е приета в детска градина, в следствие на тези премеждия, но все още бабите я гледат поради факта, че градината в която е приета няма акт 16 и реално не я посещава... ЗАСЛУЖАВАШЕ СИ
- w_smith
- Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
- Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
- Контакти:
Re: Временна адресна регистрация- филм за манИАци
Относно Свищов - споменат по-горе от Бате Тони. И аз съм бил студент там, но поради тесните връзки на университета и общината, за да запишеш годината ти искат удостоверение от общината за адресна регистрация в Свищов. Ебати безумието - пишат си +5-6000 души и отварят по голяма уста за бюджетни средства.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”