kotse_botse написа:...
Виж и ти си прав ,наистина е много дразнещо грешките да са много.Но недей да приемаш всички грешки като имишлени.
Kaizer Soze написа:Вчера Ленарт Йохансон, мисля, беше казал, че Иванов е забравил да вдигне жълт картон само на себе си....![]()
Грешки или не - тоя омаза мача.
buFka написа:Kaizer Soze написа:Вчера Ленарт Йохансон, мисля, беше казал, че Иванов е забравил да вдигне жълт картон само на себе си....![]()
Грешки или не - тоя омаза мача.
Иванов си беше екстра, ония келеши го провокираха...евала за смелостта да вдигне 4 червени, престави си ако беше Бг реферщеше да има 5 жълти без червен
Tishku написа::( Испания си заминават..
teo_ss написа:какво му беше екстрата на Др. Иванов Още в началото на мача не показа нужните картони та да мирясат и едните и другите. Но за сметка на това даде 4 червени когато мача стана некнтролируем, браво на него какъв юнак. Тоя руснак съм го гледал на няколко пъти в мачове от ШЛ и никога не е бил на нивото на което трябва да бъде за един такъв форум като ШЛ или световно първенство.
ПП. Холандските супер звезди се изложиха като кифладжии с тая спорна топка
dready написа:Виж и ти си прав ,наистина е много дразнещо грешките да са много.Но недей да приемаш всички грешки като имишлени.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта