Съдиите на Световното под всякаква критика..

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Вто 27 юни 2006 16:30

kotse_botse написа:...

Виж и ти си прав ,наистина е много дразнещо грешките да са много.Но недей да приемаш всички грешки като имишлени.

Потребителски аватар
Kaizer Soze
Monseigneur
Автомобил: Dacia Sandero Stepway
Двигател: 2017
Контакти:

Мнениеот Kaizer Soze » Вто 27 юни 2006 18:31

Вчера Ленарт Йохансон, мисля, беше казал, че Иванов е забравил да вдигне жълт картон само на себе си.... :lol:
Грешки или не - тоя омаза мача.

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Вто 27 юни 2006 18:45

Само едно ще ви кажа съдииството никак не е толкова лесно колкото изглежда.Може и да е прав Йохансон ,но все пак е тeгва работа да свириш такива мачове.

Последна промяна от dready на Сря 28 юни 2006 20:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Вто 27 юни 2006 22:48

:( Испания си заминават..

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Сря 28 юни 2006 6:46

Kaizer Soze написа:Вчера Ленарт Йохансон, мисля, беше казал, че Иванов е забравил да вдигне жълт картон само на себе си.... :lol:

Иванов си беше екстра, ония келеши го провокираха...евала за смелостта да вдигне 4 червени, престави си ако беше Бг рефер :) щеше да има 5 жълти без червен :twisted:

Потребителски аватар
audiokick
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот audiokick » Сря 28 юни 2006 7:54

Tishku написа::( Испания си заминават..

Много ме е яд, но сами са си виновни! Оакаха се точно накрая.

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Сря 28 юни 2006 7:55

audiokick написа:Оакаха се точно накрая.

както винаги до сега :) прав им път...

Потребителски аватар
teo_ss
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teo_ss » Сря 28 юни 2006 8:10

buFka написа:
Kaizer Soze написа:Вчера Ленарт Йохансон, мисля, беше казал, че Иванов е забравил да вдигне жълт картон само на себе си.... :lol:

Иванов си беше екстра, ония келеши го провокираха...евала за смелостта да вдигне 4 червени, престави си ако беше Бг рефер :) щеше да има 5 жълти без червен :twisted:

какво му беше екстрата на Др. Иванов Още в началото на мача не показа нужните картони та да мирясат и едните и другите. Но за сметка на това даде 4 червени когато мача стана некнтролируем, браво на него какъв юнак. Тоя руснак съм го гледал на няколко пъти в мачове от ШЛ и никога не е бил на нивото на което трябва да бъде за един такъв форум като ШЛ или световно първенство.
ПП. Холандските супер звезди се изложиха като кифладжии с тая спорна топка

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 28 юни 2006 8:28

Tishku написа::( Испания си заминават..

то за това умните и опитните не се убиват от тичане в групите срещу някакви слабаци .... тоя филм вече съм го гледал много пъти ... просто следете Бразилия ... все едно са 94та година ... Франция вчера тактически си изигра мача просто перфектно....опита си е опит ако ще младите цял мач да се убият от тичане...... имаше си дузпа ама тоя падна все едно са му отсекли краката при глезените ... все едно гледам Клинсман 94-та като се преби все едно Лечков го удари с вария ..... много се научиха да симулират.........

А коментатора е нечовек .... "и това е два на нула ..... неловка пауза три на един" .... хахаххаа

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Сря 28 юни 2006 8:35

teo_ss написа:какво му беше екстрата на Др. Иванов Още в началото на мача не показа нужните картони та да мирясат и едните и другите. Но за сметка на това даде 4 червени когато мача стана некнтролируем, браво на него какъв юнак. Тоя руснак съм го гледал на няколко пъти в мачове от ШЛ и никога не е бил на нивото на което трябва да бъде за един такъв форум като ШЛ или световно първенство.
ПП. Холандските супер звезди се изложиха като кифладжии с тая спорна топка

Ми той до 10-та минута беше показал вече два жълти картона. Аз също мисля, че по принцип е слаб съдия, но конкретно в този мач тия бяха неконтролируеми.

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Сря 28 юни 2006 8:38

Стиви Джи написа:Ми той до 10-та минута беше показал вече два жълти картона. Аз също мисля, че по принцип е слаб съдия, но конкретно в този мач тия бяха неконтролируеми.

:да:

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Сря 28 юни 2006 10:07

dready написа:Виж и ти си прав ,наистина е много дразнещо грешките да са много.Но недей да приемаш всички грешки като имишлени.

Не ги приемам като умишлени. Приемам, че съдиите на това световно (повечето) не са съдии за такъв форум. С една дума - бездарници.
Гледа ли вчера Испания - Франция. Ето това е съдия, който владее мача, намесва се правилно и всява респект у футболистите.
Да видя някой да е изнервен от отсъжданията му? Някой да спори? Някой да прави на терена каквото си иска, щото знае, че може да мине метър? Нямаше такива неща. Дори и при леко пресилената дузпа за Испания почти нямаше спорове. Евала на жабарчето :-)

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Сря 28 юни 2006 20:24

РАзбери ,че няма мач с мач еднакъв.Не се знае какво ще стане.Може да отидеш на най голямото дерби и да си предстявяш ,че ще се изпоколят а то да стане невероятен мач и обратното.Аз лично съм имал такива случаи.Наистина съдииството в ШЛ е с класи над това което гледаме сега ,но има органи които да си го контролират.

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Чет 29 юни 2006 12:14

dready написа:Наистина съдииството в ШЛ е с класи над това което гледаме сега

:applause:
:handshake

Върни се в “ОФФ-Топик - други”