Ресторант в софия мусагеница
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Ресторант в софия мусагеница
Искам да попитам дали някой знае ресторант в Мусагеница в който готвят добре и има обедно меню.Около sopharma ако може да е най добре! Направо ми писна да обикалям с колата да губя един час с глупости.Благодаря на всички предварително!!!
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
Re: Ресторант в софия мусагеница
Има една пизария Vogue,ама тя е близо до метростанцията,горе-долу зад ОМВ
- calm
- Автомобил: VW PASSAT B5
- Двигател: 1.8T
- Контакти:
Няма!
На Vogue(познато в квартала като БСП-то), слагам 2 от 6т.
Бих потърсил в "Дървеница" или около ТУ. Миленката ставаше, но от близо 2г. не съм ходил там.
Бих потърсил в "Дървеница" или около ТУ. Миленката ставаше, но от близо 2г. не съм ходил там.
calm написа:Няма!
Това миленката не ми харесва яденето и няма обедно меню.Не търся място с ядене а ресторант с обедно меню!
Но явно няма

- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
я виж Дон Вито
имат си доставка
от 3 месеца хапвам всеки ден от тях
и яднето винаги е било хубаво приготвено и топло
това е менюто от тази седмица
имат си доставка
от 3 месеца хапвам всеки ден от тях
и яднето винаги е било хубаво приготвено и топло
това е менюто от тази седмица
- chinadracon
- Автомобил: VW Golf MK4
- Двигател: AKL 1999
- Контакти:
Колега, видях, че търсиш обедно меню, но ако харесваш китайска кухня горещо ти препоръчвам китайския ресторант зад кафе-сладкарницата LADY, пресечката на улицата, която върви към Техническия университет с тази към ХТМУ. Готвят страхотно(за мен един от най-добрите китайски ресторанти в София е това), яденето идва за около 10 мин макс и цените са нормални. Не пречи да го пробваш някой път. 

- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Също така пробвай р-т."Рекорд". Не е кой знае какво , но поне до скоро имаше обедно меню .Преди доста от бачкаторите на строежите в квартала се хранеха само там . Намира се в Дървеница , точно там дето въртят рейсовете за Бистрица и Железница. Китайския , който колегата ти е посочил също не е лош 

chinadracon написа:Колега, видях, че търсиш обедно меню, но ако харесваш китайска кухня горещо ти препоръчвам китайския ресторант зад кафе-сладкарницата LADY, пресечката на улицата, която върви към Техническия университет с тази към ХТМУ. Готвят страхотно(за мен един от най-добрите китайски ресторанти в София е това), яденето идва за около 10 мин макс и цените са нормални. Не пречи да го пробваш някой път.
На мен над китайския ми е офиса и само като излезна на терасата се носят едни миризми ама ми писнал до болка а и искам нормално ядене от което не ставам 100кг при моя ръст от 1.75

Благодаря на всички!!!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”