:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Бургас-Закрит паркинг или гараж под наем.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
elimn
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD 2004

Бургас-Закрит паркинг или гараж под наем.

Мнениеот elimn » Пон 01 ное 2010 15:16

Колеги от Бургас,
Искам да ви помоля, ако някой има информация за закрит паркинг на нормална цена нека ми помогне. Под "Триа" има, но е 180лв. на месец-адски много е. Също съм склонна да наема гараж, ако на някой му е излишен. На улицата на която живея вече неможе да се влиза и немога да ползвам гаража. Разкопаха навсякъде. По улиците безпризорно неискам да я оставям. Сега колата ми е на открит паркинг, но от там минават ято косери на ден по 2 пъти и.... Боята става на петна. Мога да я завия с брезент, но пък става студено вече. Няма значение в кой район на Бургас е. Ползвам я само като пътувам за Варна. Града е малък и ми е по-добре да се движа с такси, улиците са ужасни, повечето разкопани, а и така отпада търсенето на място за паркиране. Забелязах, че много от автомобилите в Бургас са с деруги от преден до заден калник :horror: Ясно е защо искам да я съхранявам на сигурно място. Ако може да ми дадете инфо до 12.11.

Потребителски аватар
BS
Автомобил: A6
Двигател: BAU
Контакти:

Re: Бургас-Закрит паркинг или гараж под наем.

Мнениеот BS » Пон 01 ное 2010 15:28

Здравей,
пробвай на паркинга на Операта, той е подземен. Ама за таксите незнам колко вземат на месец, по принцип гаража е Общинска собственост, така че няма да е като на Трията цената mhihi

Другият вариант е по обяви в някой вестник или в сайта на вестник "Ало, Бургас", където дават под наем гаражи.

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Пон 01 ное 2010 16:39

BS написа:Другият вариант е по обяви в сайта на вестник "Ало, Бургас", където дават под наем гаражи.

това е твоето решение.

Потребителски аватар
elimn

Мнениеот elimn » Вто 02 ное 2010 2:55

Аз на първо място искам охраняем закрит паркинг. За това и пуснах темата, ако някой знае къде и на каква цена. Инъче ми се вижда сложно да хукна с такси из Бургас да проверявам... не познавам града. Докато проверя и време ще загубя и пари. Не ми се обвързва с наемодатели. Вече имам един, който едва го трая. Иначе ми стига акъл да се сетя, че има обяви във вестника :Mr Green Fun Някой колега, ако предлага няма да откажа, но сульо и пульо... Благодаря!

Потребителски аватар
BS
Автомобил: A6
Двигател: BAU
Контакти:

Мнениеот BS » Вто 02 ное 2010 8:10

В Бургас няма избор от закрити платени паркинги, то те са само два, на "Трията" и "Операта", други няма.
Защо не пробваш на "Операта" той е закрит и охраняем :wink: Надявам се само свободни места да има.

Ivan 4olakov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ivan 4olakov » Вто 02 ное 2010 8:16

Платеният паркинг на БСУ предлага закрита част, абонаментът е 90лв. на месец мисля. Удобно, сухо и добре охранявано. :wink: Имам и приятел който скоро ми спомена, че си дава паркомястото в закрит паркинг в Лазур, цената, която спомена беше към 120лв. ама може и да свали, ако те интересува....

Потребителски аватар
elimn

Мнениеот elimn » Вто 02 ное 2010 16:32

Ivan 4olakov написа:Платеният паркинг на БСУ предлага закрита част, абонаментът е 90лв. на месец мисля. Удобно, сухо и добре охранявано. :wink: Имам и приятел който скоро ми спомена, че си дава паркомястото в закрит паркинг в Лазур, цената, която спомена беше към 120лв. ама може и да свали, ако те интересува....

Аз незнам къде е "Лазур", но сякаш идеята за БСУ ми допада, стига да има свободни места. Все пак 90 е по- добре от 120 :D Утре отивам да опипам почвата. Ти колега Чолаков, ако не ти е проблем питай приятела си дали ще свали и колко от цената.

Ivan 4olakov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ivan 4olakov » Вто 02 ное 2010 17:15

Добре, още утре ще го попитам и ще ти пиша. На БСУ паркинга е с видеонаблюдение дори, само е малко прашен, да знаеш. Дано съм ти бил полезен.
Лазур е кварталът до морето. :)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”