Колеги, мамка му, изписахте ТОНОВЕ глупости.
Осъзнайте се мамаму стара.
Навсякъде из форума чета "не съм толкова богат, че да си купувам евтино".
Ще пробвам да обясня с думи, подходящи за един автофорум.
Абе що не карате dacia? Що не карате трабант? Ми те са доста по-евтини от вагените, пак имат 4 колела и возят от т.А до т.Б. Що не си вземете един трабант за 100 лв, ами се набутвате със 7 бона за голф 4 (примерно)?
Е да, утре ше се строши. Ше си платиш на някой да ти го оправи. Е да, трабанта нема климатик, abs, airbag-ове и е ЗНАЧИТЕЛНО по-грозен.
Е да, утре като тръгнеш на морето с трабанта я стигнеш, я не.
За вас е нормално да питате "колко струва един сайт", съответно някой да ви покаже 2 screenshot-а и вие да ахнете, че тоя човек си разбира от работата.
Е да, ама не виждате какво реално има под капака.
Не знаете тоя сайт колко време ще работи.
Не знаете дали човека, който ви го е направил за 150 лв не ви е замазал очите (китосал огънатите ламарини) и утре сайта да дава fatal error.
Програмист съм на пълен работен ден от 4 години и се занимавам точно с това. Работя пряко и с дизайнери и със seo специалисти, аз самия съм бил и seo.
Владо също е в бизнеса и знае какво говори.
Де не бъдете по-майстори от майсторите и се вслушайте в хората, които може би знаят малко повече от вас.
Това пък, че големите фирми наемали китайци - що не караме китайски коли? Ето един възможен отговор:
Количество != качество
Въпроса "колко струва един сайт" е глупав. Отговора "300" е още по-глупав.
А 60 лв/година няма да ти покрие и хостинга

Да, на вас отговор "щи направя сайт за 150 лв" ви звучи разумно. Аз бих се изсмял на подобен отговор. Той е евтин, но не и разумен. Общо взето е същото като да ти кажа "аз ще ти продам кола за 150 лв".
Извинявам се, че пускам отделна тема, вместо отговор, но искам да продължим старата тема, като изключим обиди, нападки и т.н.