Имам едно предложение т.к. Домовете за деца лишени от родителска грижа са твърде много,а и някои от тях са с капацитет, който едва ли ще можем да поемем, да се насочим към такива, в които се отглеждат по-малък брой деца.
Поразрових се тук там и ето какво успях да открия:
Дом за деца „Христо Ботев”, гр. София, кв. Горна Баня, където живеят 22 деца, лишени от родителска грижа на възраст от 8 до 18 години.
Център за настаняване от семеен тип „Ронкали”, гр. Бургас, в който се отглеждат и възпитават 13 деца на възраст от 6 до 15 години.
Дом за отглеждане и възпитание на деца лишени от родителска грижа “Катя Ванчева” с. Широка лъка
Капацитет на институцията – 70
Дом за деца и младежи, лишени от родителска грижа "Мария Терезия" гр.Стара Загора - В него се отглеждат 75 деца от 5 до 19 години.
Дом за деца, лишени от родителска грижа „Христо Райков” гр. Габрово е специализирана институция за социални услуги, делегирана от държавата дейност като второстепенен разпоредител с бюджетни средства към община Габрово. ДДЛРГ “Христо Райков” предлага постоянна грижа на 43 деца, на възраст от 7 до 18 години, включително или до завършване на средно образование, но не повече от 20 год. възраст.

Още едно ДОБРО ДЕЛО
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- knight-errant
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Night_elf
- Рошаво мазало
- Автомобил: Vw Golf V
- Двигател: 1.9 TDI BKC
Re: Още едно ДОБРО ДЕЛО
http://lubateneva.com/index.php - Берковица
http://ddlrg.blogspot.com/ -с.Малък Преславец. В сайта подробно са описани текущите нужди.
http://ddlrg.blogspot.com/ -с.Малък Преславец. В сайта подробно са описани текущите нужди.
- knight-errant
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги, мисля, че е крайно време да се вземе някакво решение и да започваме да действаме, защото времето ни е кратко.
Ако няма други предложения може да се добави анкета и така да стигнем до необходимия консенсус.
Ако няма други предложения може да се добави анкета и така да стигнем до необходимия консенсус.
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
knight-errant написа:Колеги, мисля, че е крайно време да се вземе някакво решение и да започваме да действаме, защото времето ни е кратко.

За начало предлагам да се обединим около региона в ,който могат да отидат най много хора.
Като цяло мога да заключа ,че повечето дарения ще са дрехи и предложението ми е да намерим дом за деца, които биха имали нужда и полза от тях. Ако имат едруги предложения давайте ги за да имаме време да направим контакт с определения дом и да дискутираме техните нужди ,и с какво можем да им бъдем полезни.
- Night_elf
- Рошаво мазало
И все пак не можем да знаем, колко хора ще се включат в тази акция.
Аз лично мисля, че със сигурност трябва да сме извън пределите на СофияТА.Но същевременно не и на другия край на България.
Трябва да е лесно проходим път, защото сезона наближава и да нямаме проблем с метеорологичните условия.
ПП.Предлагам темата да се премести в организационен, с променено заглавие.
Аз лично мисля, че със сигурност трябва да сме извън пределите на СофияТА.Но същевременно не и на другия край на България.
Трябва да е лесно проходим път, защото сезона наближава и да нямаме проблем с метеорологичните условия.
ПП.Предлагам темата да се премести в организационен, с променено заглавие.
- mirkata 4020
- Автомобил: vw mk3
- Двигател: 1996
Аз мисля,че този път може да направим малко по различна дарителска кампания,с точно определена идея.Та предложението ми е колкото са децата,в предвид идващият сезон-да се организира обличането им с топли дрешки и обути с топли обувки,не донесени от всеки а закупени от нас.
За всяко едно от тях дрешка и обувки-нови.
Разбира се лакомствата няма как да пропуснем
Просто идеята е да се направи едно стегнато,изчистено и същевременно полезно мероприятие.
Дано съм ясен.
И после милите представяте ли си как ще казват:
Мен ме стопли фау-ве клуб
Разбира се лакомствата няма как да пропуснем

Просто идеята е да се направи едно стегнато,изчистено и същевременно полезно мероприятие.
Дано съм ясен.

- dready
- Автомобил:
- Двигател:
mirkata 4020 написа:Аз мисля,че този път може да направим малко по различна дарителска кампания,с точно определена идея.Та предложението ми е колкото са децата,в предвид идващият сезон-да се организира обличането им с топли дрешки и обути с топли обувки,не донесени от всеки а закупени от нас.
Разбира се лакомствата няма как да пропуснем![]()
Дано съм ясен.
Идеята ми допада стига да успеем да я осъществим. За целта трябва да изберем и дом с не толкова голям брой деца защото няма как да облечем едни а други не.
- Night_elf
- Рошаво мазало
Миро, страхотна идея приятелю, но в този случей ще трябва дарителската кампания да е свързана с финансиране и то доста.
А в период на криза, не знам кой колко ще може да задели.
Последна промяна от Night_elf на Вто 09 ное 2010 21:16, променено общо 1 път.
- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
Ще следя темата и ще помагам с каквото мога. Ако организирате адрес с приемане на пратки, смело пишете във темата 

- mirkata 4020
Night_elf написа:Миро, страхотна идея приятелю, но в този случей ще трябва дарителската кампания да е свързана с финансиране и то доста.
Затова в началото на темата написах,че изисква време подготовката на едно такова нещо,незнам какво да кажа на всички ни се иска,и на всички ни е трудно..
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
С риск да ме критикувате ще призная ,че може би малко прибързах с тази тема. Мое лично мнение е ,че хората от форума имат огромното желание да помогнат ,но нямат възможност и не ми се струва коректно да насилваме нещата. Може да отложим това дело но да не го забравяме. По добре да го направим догодина ,но на за всички да е не препятствие ,а удоволствие. Нека всеки се замисли дали момента в ,който го направим е важен или качеството с което ще го изпълним. Да пресилваме нещата е ненужно според мен и се извинявам на всички ,които съм поставил в неудобно положение 

- mirkata 4020
Никого не си поставил в неудобно положение.Това,че не е осъществена инициативата незначи,че всичко е приключило.
Самият факт,че го предлагаш е едно добро дело,чиято основна цел е да направиш някого щастлив-какво по добро от това,когато говорим за дете.
Самият факт,че го предлагаш е едно добро дело,чиято основна цел е да направиш някого щастлив-какво по добро от това,когато говорим за дете.

- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Pak posh ot telefona si I se izvinqvam . Mislq Che bi Bilo naj dobre da produljim iniciativata bEz da postavqme kraen srok , taka shte imams dostatuchno Vreme za dobra organizaciq I podbiraneto na podhodqshtiq Dom
- knight-errant
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Както вече предложих на dready, как ви се струва посещението да бъде някъде около 1-ви Март - до тогава ще имаме достатъчно време да се справим 

- Night_elf
- Рошаво мазало
Много ще се размие във времето 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”