One написа:donMaranzano написа:.....
.....
както знаете,тук всичко е временно

One написа:donMaranzano написа:.....
.....
One написа:...
нито храна, напитки, ток, вода горива - всичко що може да се ментероса е злобно менте, всеки размахва тесли отвсякъде -докога бе ......
мачкане и контрол докато не уврат главите на всички, че сме в ЕС и има норми и стандарти, по цените на които и сега плащаме ама за ментета !!!!
donMaranzano написа:Eй затова ме кефи Бойко, че яко ги ръчка. Днеска чета фирма Сами-М се отказва от Стара Планина стандарта. Ми как няма бе дейба и лайнарите, лъжиха хората, м-р Найденов ги насра и като видяха, че неможе хем да продаваш дабъл, хем старите си гомна и да се измъкваш безнаказано и веднага обявиха: никой не се интересува от Стара Планина. Бой и ебан за смрадливите гадни фирми. По-добре да ги няма и на тяхно място да дойдат други и да се извъртят десетки, докато накрая им узре акъла, че далаверата не води до нищо добро, а до масово обедняване на народа и забогатяване на малцина!
boiko1 написа: И къде го прочете това че САМИ-М се отказва от стара планиня,че ми е интересно???????????
stinka написа:на Сами са едни от най големите боклуци нещата,в тях има всичко друго но не и месо...най големите на пазара диктуват нещата/в тая криза само в хранителният сектор има ръст/Ако сте забелязали как скочиха млечните продукти ,да сте видели овце и крави някъде...?Убеден съм ,че фирмите си плащат за да не ги закачат...
1z написа:assd написа:започва с Ф и завършва на О , но предполагам, че по всичките си е така, дори и от другите вериги
може би като ги ремонтират или отварят нови магазини е различно, но за старите съм 101% сигурен че е така
плъховте си църкаха вечер без стеснение
Помощнико на ,,месаря''(къквото и да значи това)нарочно не коментирах горните ти постове няма да го правя и за напред.Ще ти задам само един въпрос, след като си бил свидетел в продължение на толкова време на такива нарушения,колко пъти сигнализира органите на ДВСК-а за случващото се? И защо стана съучастник в тези опасни за здравето на хората манипулации? Аз на твое място бих се срамувал, а ти даже се хвалиш с това!
varna написа:Лично за мен по-добрият вариант е да се купува от малки така наречени бутокиви предприятия които се опитват чрез качество да се задържат на пазара, за съжаление май им е доста трудно и стават все по-малко.
One написа:donMaranzano написа:Гърч трябва да има, това е истината. Българина е изрод, свикнал да краде, цепи стотинката на 2 и разбира само от права лопата Бел в главата и по природа си е мошеник. Вижте само във форума, колко са много мошениците, далавераджийте.
така е !!!
разхайтено племе вирее тук ,което само от бой разбира !
щото нищо не ни е у ред
нито храна, напитки, ток, вода горива - всичко що може да се ментероса е злобно менте, всеки размахва тесли отвсякъде -докога бе ......
мачкане и контрол докато не уврат главите на всички, че сме в ЕС и има норми и стандарти, по цените на които и сега плащаме ама за ментета !!!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 48 госта