:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Към кого да се обърна за да сложат секундарник на караулката

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
gti---
Автомобил:
Двигател:

Към кого да се обърна за да сложат секундарник на караулката

Мнениеот gti--- » Нед 14 ное 2010 20:10

Писна ми братче д..а даржавата нещастна,монополисти сами си го правят да цоцат народа. Защо не сложат секундарник на Ломско шосе, към кой трябва да се пусне жалба.. Как може на Сливница да има на Ломско да няма и на некви измислени светофари пак да има.. Тоя смотан светофар попринцип се ориентира човек по светофара за пешеходците светне ли червено, да се готви да спира, но тоя си свети зелено и чак когато светне за колите червено тогава светва и за пешеходците. Не е нормално това тяхното писна ми ... д..а гадния ден и на крадците да им го ахаа, ръчичките да им изсъхнат нещастници, на децата да им се връща утре ще им запаля свещ при умрелите.

Последна промяна от gti--- на Пон 15 ное 2010 22:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Re: Към кой да пусна жалба що не турат 1 секундарник на карулкат

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 14 ное 2010 20:17

По принцип до колкото знам Сфетофарите се потдърцат от частни фирми, където разбират от електроника или държат сервизи за Ел техници, ако знаеш кой потдържа определения сфетофар или всички са на една фирма, там може да пуснеш молба и да задвижат работата, което малко ме съмнява!

gti---
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gti--- » Нед 14 ное 2010 20:33

е хубаво ако народа желае секундарник кой трее да го плати щом светофарите са на частни фирми ?

Потребителски аватар
knight-errant
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот knight-errant » Нед 14 ное 2010 20:34

Тук

От 2002г. те поддържат светофарните уредби в София.

gti---
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gti--- » Нед 14 ное 2010 20:41

от клавиатурата не (щото сам на лап топа) но от гумите тея видеха как излиза пушек повервай ми и следващия път няма да ме кара да отбивам в банкета щото са му направих екстра пясъчна буря стил пустинен прах сахара
видях кой стопанисва но пак не разбрах те ли отговарят за секундарниците и не вервам так апо желание щото мие скимнало да ми турат 1 подписка ли трее да се прави кво трее за подпсика ще събера народ

Потребителски аватар
knight-errant
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот knight-errant » Нед 14 ное 2010 20:43

Те отговарят за всичко свързано със светофарните уредби.Най добре се свържи с тях.Аз съм подавал сигнал за неработещи уредби в Пловдив и са се отзовавали, макар не на минутата.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Нед 14 ное 2010 20:47

Столична община, Център за градска мобилност.

gti---
Автомобил:
Двигател:

Re: Към кого да се обърна за да сложат секундарник на караулката

Мнениеот gti--- » Пон 15 ное 2010 22:50

Днеска се развънях из телефоните на разни институции и накрая след около 7-8 прехвърляния към друг номер стигнах да някакъв г-н Несторов.Та въпросния ми каза, че той отговаря за тея неща, но в момента нямало пари,и трябвало да си пусна молба в пътна инфраструктура...
Лошото е че от толкова прехвърляния накрая не знаех къде са ме прехвърлили.... някой дали има идея?

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 15 ное 2010 23:31

Щом ти е казал чиляка, значи трябва да пуснеш молба в НА "ПИ" - Национална агенция "Пътна инфраструктура".

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 15 ное 2010 23:48

загубена кауза, аз преди години се задействах да пускам молби и тн да пуснат дясна секция на ул. Луй Аиер, ама до никъде не стигнах

gti---
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gti--- » Вто 16 ное 2010 0:03

hooligans написа:загубена кауза, аз преди години се задействах да пускам молби и тн да пуснат дясна секция на ул. Луй Аиер, ама до никъде не стигнах

стига бе тоя беше любезен,само дето вика че нямало пари,това все пак е карулка... трее да го имат предвид поне малко повече.. Е го сетих се как може за мангалите там на горния светофар на Люлин да има за нас да нема все пак Ломско шосе е една от главните артерии.. то нали заради това ще го разширяват ужас.... другото което е на кооперативния пазар горния светофар секцията за наляво посока КФС беше преди 7 секунди, според вас това нормално ли е, са май са я поувеличили....

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 16 ное 2010 0:12

gti--- написа:
hooligans написа:загубена кауза, аз преди години се задействах да пускам молби и тн да пуснат дясна секция на ул. Луй Аиер, ама до никъде не стигнах

стига бе тоя беше любезен,само дето вика че нямало пари,това все пак е карулка... трее да го имат предвид поне малко повече.. Е го сетих се как може за мангалите там на горния светофар на Люлин да има за нас да нема все пак Ломско шосе е една от главните артерии.. то нали заради това ще го разширяват ужас.... другото което е на кооперативния пазар горния светофар секцията за наляво посока КФС беше преди 7 секунди, според вас това нормално ли е, са май са я поувеличили....

И тия дето говорих с тях бяха любезни и разбиращи проблема, все едно ще свършат нещо :lol:
viewtopic.php?f=60&t=134146&hilit=+%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D1%84%D0%B0%D1%80

gti---
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gti--- » Вто 16 ное 2010 0:28

"Има ли желание, има и начин. Няма ли желание, намираме оправдания"
най-лесно е да стана полицай и да си пестя актовете от тея простотии,но защо,защо трябва да е така.... Днеска това спорих с баща ми (бивш катаджия) и човека си знае неговото,в закона ясно пише че нямаш право да навлизаш на зелен светофар, щом не можеш да излезеш от кръстовището преди да е светнало червено... много ме нервира днеска и го питам да не съм врачка, че да знам кога ще светне ,и от там той ми заявява кво друго пишело в закона
-човек трябва да се движи с такава скорост,за да може да спре навреме,разпраам му добре бе и с 5 км да се движиш като ти светне жълтото точно на линията няма как да се застопориш точно на място и пак ще навлезеш в кръстовището,друг е въпроса че зад тебе ще се изпоблъскат,на което той ми отговаря ти мене не ме гледай аз се оправям на тебе ти пишат актове при което ми кипна и го питах с кво е по различен и 2та сме българи и 2та сме хора не трее да е така ....
Няма оправия хора, особено много горят тея дето идват по околовръстното от Люлин,защото решат ли да завият наляво посока Костинброд трее да изчакат насрещно движещите се и когато те спреат понеже 2 коли са навлезнали да завиват 2рата си го отнася(като мене в случая бях на жълто но нямах п раво на възражение щото имаше ядове с гражданската едната изтичаше на вчерашния ден(беше на вноски и не беше проблем това) другата па беше валидна от другия, не че след това нямаше да отида до кат да се оправя но е разправия....

Потребителски аватар
fly_free
Автомобил: т5
Двигател: вrr
Контакти:

Мнениеот fly_free » Вто 16 ное 2010 5:46

Баща ти малко преувеличава.Малко мисли по милиционерски без да го обиждам човека. Нямаш право да навлизаш в кръстовището дори при зелен сигнал, ако не можеш да излезеш от него.
Демек ако се еобразувало задръстване и те навлизайки ще спреш на средата на кръстовището и ще го запушиш- си вече в нарушение, не помня коя алиенея беше.
А за жълтия сигнал терминът е безопасно преминаване.Демек на шофьора е дадено правото да вземе решение дали да спре безопасно или да премине безопасно при светнал жълт сигнал.А броячът улеснява точно това вземане на решение.Но да си спрял ида тръгнеш да минаваш на светнало жълто си е нарушение откъдето и да го гледаш.
Паднето на акта е въпрос на тълкувание от съответния началник, разглеждащ обжалвнето или на съдията.

gti---
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gti--- » Вто 16 ное 2010 9:51

е в този случай поне това се смилиха и ми направиха фиш така че остава само да издействаме некав секундарник и нещата ще се оправят
иначе не бях спрял точно с 50 км точно на линията на светофара при навлизане в кръстовището светва жълто и така..
много се нервирам хора... трееше да ги накарам да ми напишат акт,и в възражението да питам от къде катаджията знае кво свети, при положение че е от другата страна на светофара и той няма как да види,първо защото светофара не е едновременен от 2те страни и 2оро не вервам да има некви паранормални способности

Върни се в “ОФФ-Топик - други”